Axiom Verge 2, Sports Story a další nové indie tituly míří v roce 2020 na Nintendo Switch

Nintendo dnes v nové videoprezentaci Indie World odkrylo škálu nových indie titulů vývojářů z celého světa, které v roce 2020 vyjdou na konzoli Nintendo Switch – oznámeny byly také dvě hry, které si můžete zahrát již dnes. Na bohatém seznamu titulů nechybí hry Axiom Verge 2, pokračování kladně přijatého prvního dílu; Sports Story od autorů populární Nintendo Switch exkluzivity Golf Story nebo retro bojová akce Streets of Rage 4. Dva tituly, které vám jsou ode dneška k dispozici, The Talos Principle: Deluxe Edition a Dauntless uzavírají silný rok 2019 z pohledu indie her na konzoli Nintendo Switch.

 

Pro více informací zhlédněte Indie World – 10.12.19 (Nintendo Switch) videoprezentaci, případně zamiřte do Indie World Hubu na oficiálních stránkách společnosti Nintendo.

 

 

Videoprezentace představuje mimo jiné:

 

  • Axiom Verge 2 od Thomas Happ Games: Objevte počátky světa Axiom Verge v dlouho očekávaném pokračování kritiky opěvovaného prvního dílu. Axiom Verge 2 vychází na Nintendo Switch na podzim 2020.
  • Sports Story od Sidebar Games: Od autorů titulu Golf Story přichází další adventura, která kromě golfu nabídne také tenis, tajemné dungeony, špionáž, zábavné minihry a spoustu nových přátel (i nepřátel), které potkáte na cestě za dobrodružstvím. Sports Story vyjde exkluzivně na Nintendo Switch v půli roku 2020.
  • Dauntless od Phoenix Labs: Připojte se k milionům hráčů ve hře Dauntless, nejrychleji rostoucí online akční RPG, a objevte rozlehlý free-to-play online svět. Díky funkci cross-play můžete stanout a zabíjet ničivé Behemothy bok po boku svých přátel z celého světa. Dauntless vychází dnes na konzoli Nintendo Switch spolu s exkluzivním obsahem Skyfighter Armor a Skymetal Weapon Set, který zaručuje, že budete na hon patřičně vyšňoření. Kosmetický balíček zahrnuje weapon skiny pro všech 7 typů zbraní ve hře a stylový armor set.
  • The Talos Principle: Deluxe Edition od Croteam: Vaším úkolem je vyřešit více než 120 složitých hádanek. Budete navádět drony, manipulovat s laserovými paprsky a dojde i na hrátky s časem. The Talos Principle: Deluxe Edition je již nyní dostupné na Nintendo Switch.
  • The Survivalists od Team17: Titul The Survivalists mísí crafting, budování základen a survival mechanismy, společně s několika dalšími překvapeními do nového dobrodružství, jež je zasazené do světa hry The Escapists. Díky lokálnímu a online multiplayeru konzole Nintendo Switch spolu mohou bezdrátově hrát až 4 hráči. The Survivalists na Nintendo Switch vyjde v roce 2020.
  • Streets of Rage 4 od Dotemu / Guard Crush Games / Lizardcube: Hra Streets of Rage 4 navazuje na legendární Streets of Rage trilogii v obvyklém beat’em up stylu. Těšit se můžete na neotřelý příběh, nové chvaty a nespočet nebezpečných úrovní sálajících kriminalitou. O čerstvě grilovaná kuřata na talíři a podivné chlápky, kteří si říkají o nakládačku, není ve hře Street of Rage 4 nouze – vyjde v první polovině roku 2020 na Nintendo Switch.
  • Gleamlight od D3PUBLISHER: Tato jedinečná hra z barevného skla, ve které se hráč stane mečem (ano, opravdu mečem), vypráví děsivý, smutný, ale zároveň srdečný příběh z nádherného kresleného světa vitráží. Od vývojářů titulu Bloodstained: Ritual of the Night dorazí Gleamlight začátkem roku 2020 na Nintendo Switch.
  • SkateBIRD od Glass Bottom Games: Jen se podívejte, jak tito roztomilí ptáčci válí! Ať už sjíždí po zahnutém brčku, hážou kickflipy přes sešívačky a vykrajovátka nebo projíždí park slepovaný lepící páskou, ptáčci ze sebe na skatu vždy snaží dostat to nejlepší – a vypadají u toho naprosto úchvatně. SkateBIRD vyjde na Nintendo Switch na konci roku 2020.
  • Bake ’n Switch od Media Group: V této party brawler hře, kde jde jen a pouze o jídlo, až čtyři hráči* společně mísí, hnětou a pečou těsto, než vyprší časový limit. Bake ’n Switch vám na konzoli Nintendo Switch upeče něco speciálního v létě 2020.
  • SuperMash od Digital Continue: Milostný dopis herní komunitě, to je SuperMash. Hra se odehrává v obchodě s videohrami, ve kterém jeho majitelé – bratr se sestrou – objevili tajemnou herní konzoli. Ve hře SuperMash hráči nikdy neví, co je čeká, protože hra smísí dva různé herní žánry a z nich pokaždé vytvoří úplně jiné dobrodružství. SuperMash vyjde na Nintendo Switch v květnu 2020.
  • Sail Forth od The Quantum Astrophysicists Guild: Není nad velkolepé dobrodružství na širém moři, které kombinuje tradiční námořní bitvy s průzkumem. Užijte si procedurálně generovanou mapu, kde naleznete spoustu menších či větších ostrovů. Plňte questy, zachraňujte námořníky a okrádejte piráty. Sail Forth vypluje z doků na Nintendo Switch v roce 2020.
  • Murder by Numbers od Mediatonic: Přes TV studia po blyštivé gala večery… Přijdete na kloub spletitým komplotům, podvodům a především vraždě? Pravdu si musíte sestavit pixel po pixelu. Soundtrack ke hře složil Masakazu Sugimori, jehož hudbu můžete zaslechnout na pozadí her Phoenix Wright: Ace Attorney a Viewtiful Joe. Murder by Numbers se jako první hráči dočkají na Nintendo Switch, a to začátkem roku 2020.
  • Liberated od Atomic Wolf: Ve hře Liberated se mísí umělecký styl cyberpunkových ručně kreslených románů s interaktivitou a akcí, což tvoří jedinečný herní zážitek. Zatímco listujete knihou, jednou zabíjíte své nepřátele pokradmu, jindy si užijete skákavých pasáží. K odhalení pravdy je však třeba podívat se z více úhlů. Liberated vyjde v roce 2020 jako první na Nintendo Switch.
  • Boyfriend Dungeon od Kitfox Games: Tato hra je kombinací simulátoru randění s typickou „dungeonovkou“. Hráč si buduje drahocenné vzpomínky se svými milovanými, které pak využívá jako zbraně a jejich jedinečnými bojovými schopnostmi poráží příšery a odkrývá tajemství podsvětí. Boyfriend Dungeon chce být víc než jen přátelé na konzoli Nintendo Switch v roce 2020.
  • Dreamscaper od Afterburner Studios: Někdy jedinou možností, jak se vypořádat s problémem ve svém životě, je bezhlavě do něj skočit… i když z toho kouká boj s děsivou depresí, která se usídlila v podvědomí mladé ženy. Kombinace boje z blízka, střílení z ptačí perspektivy a probíjení se dungeony v podobě Dreamscaper vyjde začátkem roku 2020 z konzolí jako první na Nintendo Switch.
  • Oddworld: Stranger’s Wrath od Oddworld Inhabitants: V této klasické akční dobrodružné hře je hráčům k dispozici Strangerův netradiční samostříl, který vypaluje doslova živé náboje – od hlodavců po hmyz. S vylepšeným FPS ovládáním a gyroskopickým mířením vyjde definitivní verze této klasiky na Nintendo Switch v lednu 2020, k předobjednání je už nyní.

 

 

V živě streamované prezentaci Indie World Nintendo odhalilo mnoho z nadcházejících indie titulů na Nintendo Switch. Dauntless a The Talos Principe: Deluxe Edition jsou dostupné již dnes, zatímco Axiom Verge 2, Sports Story, Streets of Rage 4 a mnohé další dorazí v příštím roce 2020.