Další várka nových Pokémonů a postav pro hry Pokémon Sun a Pokémon Moon oznámena

The Pokémon Company International a společnost Nintendo vypustily do světa další nové informace o chystaných hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon, které do  Evropy dorazí exkluzivně pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 23. listopadu tohoto roku. Představení se dočkali následující Pokémoni:

Silvally_RGB_300dpi

Silvally

Typ: Normální

Syntetický Pokémon Silvally je evolucí Pokémona Type: Null. Tento Pokémon dokáže měnit svůj typ za pomoci exkluzivních předmětů vložených do jeho hlavy a jeho buňky mutují a září různými barvami podle jeho aktuálního typu. Silvally má novou schopnost RKS systém, která  mu umožňuje měnit typ, když drží specifické předměty. Zároveň má unikátní útok Multi-Attack, který mění svůj typ na stejném principu jako Silvally sám.

Hakamo-o_RGB_300dpi

Hakamo-o

Typ: Dračí/Bojový

Hakamo-o je evoluční fází Jangmo-oa. Hakamo-o před bitvou tančí, aby ukázal svou sílu a řinčí při tom svými šupinami. Je samotářský a rád trénuje osamocen. Šupiny často ztrácí, ale ty dorůstají takřka okamžitě. Hakamo-o vidí počet ztracených šupin jako důkaz své zběsilosti v bitvách.

Kommo-o_RGB_300dpi

Kommo-o

Typ: Dračí/Bojový

Kommo-o je evolucí Hakamo-oa. Vypráví se legenda, že Kommo-o je pokrytý zářivými šupinami, aby zaháněl velkou temnotu pokrývající svět. Tento Pokémon se může naučit nový útok Clanging Scales, při jehož použití Kommo-o začne škrábat svými šupinami o sebe a zaútočí s hlasitým křikem. Po použití tohoto útoku ale klesne jeho obranyschopnost.

Steenee_RGB_300dpi

Steenee

Typ: Travní

Ovocný Pokémon Steenee je evoluční fází Bounsweet. Kalich na hlavě tohoto Pokémona je velice pevný a Steenee může útočit tak, že s ním buší do svých protivníků v kombinaci s kopy jeho stejně tvrdých nohou. Jeho vůně je ještě úžasnější než v případě Bounsweet.

Tsareena_RGB_300dpi

Tsareena

Typ: Travní

Pouze ti nejsilnější Steenee se mohou vyvinout v Tsareenu. Tento vznešený Pokémon používá svou sílu, aby chránil a vládl nad Bounsweet jako jejich královna. K útokům používá své extrémně silné a majestátní kopy a svou silnou vůni používá k okouzlení protivníků. Některé Tsareeny mají exkluzivní novou schopnost Queenly Majesty, která jejím oponentům brání používat jejich primární útoky.

Ribombee_RGB_300dpi

Ribombee

Typ: Hmyzí/Vílí

Ribombee je evolucí Cutiefly. Tento Pokémon sbírá nektar a pyl z květin, z kterých vyrábí koule známé jaké Pollen Puffs a ty poté hází na své protivníky během bitev. Některé Pollen Puffs, vyrobené Ribombee, mají taktéž relaxační efekt nebo mohou ulevit únavě. Tyto Pollen Puffs lze pořídit po celém regionu Alola.

AlolanGrimer_RGB_300dpi

Alolan Grimer

Typ: Jedovatý/Temný

Jak populace regionu Alola rostla, zpracování odpadu se začalo stávat opravdu vážným problémem. Jako řešení byli z ostatních regionů importování Grimeři a tím, že zde byli krmeni primárně odpadem, se složení jejich těla změnilo stejně jako jejich forma. Co se tváří jako jejich zuby jsou ve skutečnosti zbytkové a zkrystalizované toxiny z jimi snědeného odpadu. V továrnách na zpracování odpadu po celém regionu Alola je víc než sto Grimerů.

AlolanMuk_RGB_300dpi

Alolan Muk

Typ: Jedovatý/Temný

Alolan Muk se vyvinul z Alolan Grimera. Muk v regionu Alola produkuje a ukládá své toxiny ve svém těle, takže na rozdíl od Muků z ostatních regionů u něj nezaznamenáte žádný nepříjemný zápach. Alolan Muk má stejné otrávené krystaly jako Alolan Grimes, ale nalézají se po celém povrchu jeho těla. Používá je k útokům stejně, jako jiní Pokémoni používají své drápy.

Gladion_Silvally_0902_RGB_300dpi_1

Ve hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon se také objeví dva další nové charaktery, a to Olivia a Ilima:

 

Olivia
Olivia je kahunou ostrova Akala, druhého ostrova, který v rámci ostrovní výzvy navštívíte. Je neobyčejně schopná a jako kahuna slouží už od útlého věku. Přestože je nesmírně zkušená, neustále trvá na tom, že je jen normálním děvčetem.

 

Ilima

Jakožto absolvent trenérské školy a expert na normální typy Pokémonů je kapitán Ilima považován za hrdinu studentů své bývalé školy.

Trailer ukazující nové Pokémony a postavy najdete zde. A rozhodně nezapomeňte, že od dnešního dne, 18. 10. 2016, můžete na Nintendo eShop stahovat demoverzi Pokémon Sun & Moon!