Evropská lovecká sezóna se hrou Monster Hunter Generations započne již 15. července

Je na čase začít brousit zbraně a oprašovat brnění, protože další díl populární série Monster Hunter společnosti Capcom nesoucí název Monster Hunter Generations™ pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS má konečně stanovené své datum vydání, konkrétně pak 15. července letošního roku. Fanoušci, těšící se na další epické lovy, i úplní nováčci, toužící zažít epické RPG dobrodružství zcela nevídaných rozměrů, budou mít navíc možnost vyzbrojit se na své výpravy speciální New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition kapesní konzolí, která vyjde ve stejný den jako hra.

New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition bude mít výraznou červenou barvu a motiv Fated Four, elitní skupiny mocných monster. Tato kapesní konzole navíc dorazí se hrou Monster Hunter Generations předinstalovanou na své 4GB microSD kartě. Hráči se tak mohou okamžitě pustit do akce a plně si vychutnat lepší ovládání kamery za pomoci C Sticku a vyššího hardwarového výkonu, které mohou nabídnout pouze kapesní konzole New Nintendo 3DS a new Nitnendo 3DS XL.

 

S novým Prowler herním módem a některými změnami, kterou jsou zaměřené na usnadnění počátku kariéry úplně novým lovcům, je Monster Hunter Generations tím doposud nejpřístupnějším dílem série pro nováčky. Prowler mód, ve kterém budou hráči moct vyrazit na lov v kožichu Felyne, umožní nováčkům pustit se přímo do lovů či sbírání surovin bez toho, aby se museli prokousávat příliš velkými hromadami informací a herních mechanik spojených s hrou za lovce. Prowleři mají zjednodušenou těžbu herních surovin stejně jako vlastní unikátní útoky a komba, které z nich dělají skvělou startovní čáru pro všechny, kteří se svou kariérou Monster Hunterů teprve začínají. Každý úkol pro jednoho či více hráčů je pak možné absolvovat také v Prowler módu, takže na lov se společně mohou vydat skutečně všichni lovci a prowleři v libovolných kombinacích. Více o nových prvcích ve hře Monster Hunter Generations, včetně samotného Prowler módu, zjistíte v novém A Brand New Type of Hunter traileru, který  naleznete zde.

Monster Hunter Generations umožní hráčům vyrazit na lov unikátních monster ve více než dvaceti různých lokacích jak sólo, tak v rámci lokálního a online multiplayeru. Sbíráním předmětů ze svých lovů si mohou hráči vyrobit různorodé zbraně a brnění, které jim následně umožní zhostit se mnohem nebezpečnějších výzev. Díky možnosti zvolit si nově jeden ze čtyř loveckých stylů a velkolepých Hunter Arts speciálních pohybů posouvá Monster Hunter Generations již tak vysokou míru přizpůsobivosti hráčova herního stylu na zcela novou úroveň. Stále nerozhodnutí lovci budou mít navíc možnost si Monster Hunter Generations vyzkoušet ještě před jeho vydáním díky hratelné demoverzi, která bude ke stažení přes Nintendo eShop pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již toto léto!

Monster Hunter Generations brožurku popisující základní prvky tohoto netrpělivě očekávaného fantasy JRPG pro potřeby volného digitálního využití najdete zde.

Se zcela novým herním módem a mechanikami ještě nikdy nebyl lepší čas stát se lovcem, než právě 15. července tohoto roku, kdy hra Monster Hunter Generations a New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition zahájí loveckou sezónu ve všech dobrých evropských herních obchodech!