Hra Xenoblade Chronicles: Definitive Edition nyní dostupná na Nintendo Switch

Hráči se mohou připojit k Shulkovi při jeho odvážném boji za budoucnost a odhalení tajemství mocného meče Monado v Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, které je nyní dostupné pro konzoli Nintendo Switch. Dobrodruzi se vydávají na strhující cestu, jež se odehrává ve světě plného barev a hlavně monster, a která nabídne souboje v reálném čase s vysokou mírou strategie i bohatý příběh s nezapomenutelnými postavami.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition přináší kritiky oceňovanou první hru z RPG série Xenoblade Chronicles na konzoli Nintendo Switch a přidává moho změn, přídavků a vylepšení včetně zcela nového epilogu s názvem Future Connected, který se odehrává rok po konci původní hry. Tento nový příběh je dostupný hned od začátku a hráči si ho mohou vychutnat kdykoliv chtějí.

Podívejte se na nový launch trailer pro lepší přehled o tom, co Xenoblade Chronicles: Definitive Edition nabízí:

Hráči dále mohou objevovat rozsáhlý svět Bionise a Mechonise s vylepšeným vzhledem, nové modely postav, remasterovaný soundtrack, nové Time Attack bitvy, nové Casual a Expert módy, režim Event Theter, ve kterém je možné znovu sledovat odemčené cutscény a pozměnené herní menu pro snadnější navigaci. Masivní svět přeplněný tajemstvími, která čekají na to, až je objevíte, komplexní postavy které potkáte při plnění úkolů, to vše se spojí do nezapomenutelného RPG zážitku.

Připojte se k Shulkovi v jeho boji za budoucnost v Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, dostupné nyní. S vylepšenou vizuální stránkou, remasterovanou hudbou, pozměneným herním menu a novým epilogem, rozsáhlý svět Bionise a Mechonise je vůbec poprvé dostupný na konzoli Nintendo Switch.