Japonský fenomén YO-KAI WATCH® dorazí do Evropy již tento duben exkluzivně na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS

YO-KAI WATCH® se za méně než dva roky stal v Japonsku pojmem a jednou z nejpopulárnějších značek s linií vlastních exklusivních her pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS, prvotřídním televizním seriálem a řadou produktů v každém dobrém hračkářství. Tento nedočkavě očekávaný japonský fenomén teď konečně dorazí také do Evropy v čele s první YO-KAI WATCH® hrou, která v evropských herních obchodech začne strašit už 29. dubna tohoto roku!

Vyvinuto exklusivně pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS legendárními herními vývojáři z japonského herního studia LEVEL-5, Inc., autorů takových herních hitů jako jsou série Professor Layton a Inazuma Eleven, přenese YO-KAI WATCH®  hráče do města Springdale plného obchodů, parků, rušných ulic i poklidných lesů, kde se budou snažit zjistit co nejvíc o záhadných Yo-kai způsobujících místním obyvatelům všechny možné druhy problémů. Coby značka postavená na stovkách roztomilých, někdy strašidelných a většinou rošťáckých Yo-kai, kteří potají obývají náš svět, YO-KAI WATCH® hráčům přináší spoustu zábavy s okouzlujícími charaktery, hromadou úkolů a unikátní soubojové systémy.

 

Krom prvního dílu herní série pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS, které se zatím prodalo více než deset milionů kusů, se YO-KAI WATCH® v Evropě během roku 2016 dočká také anime seriálu a hraček coby součásti kompletního zábavního útoku. Evropští fanoušci si pak mohou už teď vyzkoušet zdarma stažitelnou demoverzi hry YO-KAI WATCH® dostupnou na Nintendo eShopu pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Hráči v ní budou mít možnost začít zkoumat část města Springdale, splnit sadu úkolů ze začátku hry,spřátelit se s některými Yo-kai a vyzkoušet si možnosti zdejšího unikátního soubojového systému na dotykové obrazovce jejich zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

YO-KAI Watch - QR Code

 

Ať už jde o neustálý hlad, utrácení příliš velkého množství peněz nebo říkání ošklivých věcí z ničeho nic, za všemi těmito běžnými problémy je s vysokou pravděpodobností nějaký rošťácký Yo-kai. Tyhle okouzlující, zábavné a někdy šokující postavičky ze hry YO-KAI WATCH® lze nalézt napříč celým Springdalem a již 29. dubna také ve všech dobrých evropských herních obchodech.

 

Chcete vědět víc? Stáhněte si brožurku!