Nadpřirozené dobrodružství na vás čeká již tento podzim ve hře YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters

Připravte se na ultimátní výpravu do světa tajemných a rošťáckých Yo-kai se hrou YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters, která v Evropě vyjde na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již letos na podzim. Těšit se můžete na kompletní YO-KAI WATCH® 2 zážitek, který bude doplněn o nový obsah, čímž se YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters stává ideálním titulem pro nováčky v rámci série i všechny Yo-kai fanoušky. Na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ pak o hře YO-KAI WATCH® 2 najdete více v playlistu YO-KAI WATCH® 2.

 

V nejnovějším přírůstku v rámci série YO-KAI WATCH® her jménem YO-KAI WATCH® 2 se skupina zlých Yo-kai vydá do města Springdale, aby ukradla Yo-kai Watch a rozpoutala chaos. Jako Nate nebo Katie se hráči musí pustit do rozplétání tohoto ďábelského plánu, prozkoumat rozlehlý herní svět, spřátelit se s hromadou Yo-kai a dokonce cestovat proti proudu času do Springdale města z let minulých. Ve hře YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters si hráči mohou užít toto dobrodružství v jeho definitivní podobě.

 

Krom obsahu her YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits a YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls hra YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters nabízí:

  • 12 zcela nových úkolů, což dohromady s úkoly z her Bony Spirits a Fleshy Souls dělá celkem 100 úkolů ke splnění.
  • Šanci spřátelit se s patnácti hříšnými Yo-kai, kteří dříve ve hře působili jako protivníci, a mít tak možnost získat více jak 300 hratelných Yo-kai.
  • Exkluzivní dungeony pro majitele verzí Bony Spirits a Fleshy Souls, kdy hráči s uloženými pozicemi z jedné nebo obou her získají přístup do nových dungeonů se speciálními bossy a exkluzivními Yo-kai ke spřátelení.
  • Nové lokace k prozkoumání, včetně fantastického Gera Gera Resortu.
  • Vylepšenou verzi kooperativního módu Yo-kai Watch Blasters s mocnými a silnými bossy k poražení.

 

Připravte se na ten doposud nejhlubší a nejintenzivnější Yo-kai zážitek se hrou YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters, která vyjde pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již letos na podzim.