Nechte se ovládnout puzzle hrou Picross 3D: Round 2, která vychází pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 2. prosince 2016

Připravte se vystavit Vaši mysl testu se 3D puzzly ve hře Picross 3D: Round 2 – nejnovějšímu příspěvku do Picross série – která dorazí na zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 2. prosince tohoto roku. Picross 3D: Round 2 je ideální hrou k relaxování po náročném dni. Vyzkoušejte své logické myšlení a analytické schopnosti k odhalení skrytých objektů pomocí „oddlabání“ přebývajících bloků. S více jak 300 různými hádankami, které obsahují i exkluzivní dodatečné amiibo hádanky, si ve hře každý najde svůj oblíbený puzzle.

Hráči budou nucení zapojit logiku a každé puzzle analyzovat, aby přišli na to, které bloky musí odstranit k vyřešení konkrétní hádanky a odhalení skrytého objektu. Hra je usazena do stylu pařížské kavárny s melodiemi akordeonu a uklidňujícího saxofonu. Tímto hra apeluje na milovníky puzzle her, kdy je vyzve k vybrání si knihy s tematickými puzzly z knihovny v kavárně a umožní hráčům se do hádanek plně položit. Picross 3D: Round 2 nově přidává Picross série schopnost barevně rozlišovat bloky, což přidává další novou komplikaci k vyřešení puzzlů, kdy hráči již nevybírají pouze bloky, které je nutné odstranit, ale musí také barevně označit bloky, které mají být vybarveny, aby byl odkrytý objekt co nejpřesnější.

Každý z nás se čas od času vypořádává s problémy všedního dne, a právě rychlá hra v Picross 3D: Round 2 by mohla být vhodným pomocníkem, který nás donutí se na obvyklé problémy podívat z jiné perspektivy. Ve hře jsou stovky náročných 3D puzzlů s postupně gradující náročností, které vyžadují hráčovo maximální soustředění. Pokaždé, když je puzzle výzva splněna, dočká se hráč odměny v odkrytí objektu ve 3D modelu, který lze prohlédnout z jakékoli strany a různých úhlů pomocí stylusu a Touch Screenu.

V dnešní uspěchané době bývá obtížné si v nabitém programu najít čas ke hraní her s nutností dlouhého hracího času, čímž se však Picross 3D: Round 2 stává ideálním titulem pro hráče, jejichž hraní bývá rychlé, spontánní a trvá pouze pár minut. Delší puzzly nemusí být zdolány na jeden zátah, jelikož hra nabízí možnost uložení si hry, tak puzzle může být dokončen později. S různými módy náročnosti je hra vhodná opravdu pro každého, nehledě na jejich zkušenosti s puzzly. Nováčci mohou zvolit lehký mód, ve kterém získají zkušenosti a osahají si herní praktiky. Poté se mohou přesunout ke střednímu, případně těžkému módu a ovládnout všechny Picross výzvy.

Další novou funkcí, kterou přináší Picross 3D: Round 2, je možnost přidat nové puzzly skrze amiibo figurky. Stačí pouze oskenovat kompatibilní amiibo a hráči si tím mohou odemknout až 9 exkluzivních tematických puzzlů. Mezi podporované amiibo figurky patří: Maio, Luigi, Bowser, Yoshi, Link, Kirby, Meta Knight, King Dedede a Peach & Toad (obě figurky odemykají jedny stejné puzzle).

Milovníci hádanek mohou již nyní vyzkoušet Picross 3D: Round 2 ve zdarma stažitelné demoverzi na Nintendo eShopu.

Připravte se postavit Vaši mysl výzvě a s použitím logiky vyřešit přes 300 poutavých 3D puzzlů ve hře Picross 3D: Round 2, která dorazí na zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 2. prosince 2016.