Nintendo odhaluje nové způsoby jak stavět, hrát a objevovat s Nintendo Labo

Nintendo nedávno oznámilo Nintendo Labo pro Nintendo Switch, řadu interaktivních sestav si a hraj setů navržených, aby podpořily představivost a objevování v kreativních myslích a hravých srdcích. Dnes Nintendo odhalilo dodatečné informace o prvních dvou Nintendo Labo sadách – Variety Kitu a Robot Kitu, které se v Evropě začnou prodávat 27. dubna.

HACA_051d_play_03_R_ad-0

Jedna z nově představených funkcí je software součást, která je v každém Nintendo Labo kitu, zvaná Toy-Con Garage. Tento mód představuje srozumitelným způsobem základní technologické principy a umožňuje zkombinovat jednotlivé vstupy a výstupy pro vytvoření vlastních způsobů hraní. Toto nové video na Nintendo Labo YouTube kanálu zahrnuje první pohled na to, co je možné s Toy-Con Garage sestavit.

Kromě Toy-Con Garage nabízí každý Toy-Con několik různých zbůsobů jak se bavit při stavění, hraní a objevování.

 

Variety Kit

  • Toy-Con Piano: Po sestavení 13 klávesového klavíru mohou hráči pořádat recitál nebo nahrát své vlastní skladby a nechat si je znovu přehrát. Experimentování s různými zvuky a laděním může vést k unikátním výsledkům – třeba skladba složená z kočičího mňoukání!
  • Toy-Con Motorbike: Hráči se mohou chopit čerstvě složených řidítek a závodit na několika různých tratích proti počítačem řízeným oponentům nebo sbírat v horském terénu balónky. Kreativní typy si mohou navrhnout vlastní tratě!
  • Toy-Con Fishing Rod: Chytit tu můžete velké množství exotických ryb a některé žijící v temných hloubkách oceánu bude obzvlášť obtížné ulovit. Mód akvárium umožňuje pochlubit se ulovenými rybami a bavit se vytvářením vlastních.
  • Toy-Con House: Hráči se mohou spřátelit s roztomilým stvořením, žijícím uvnitř tohoto domku a objevit různé způsoby, jak si s ním hrát a komunikovat na Nintendo Switch obrazovce. Čekají na vás mnohá dobrodružství a formy zábavy, třeba závody na důlních vozících, bowling nebo skákání přes švihadlo.
  • Toy-Con RC Car: Dálkově ovládané autíčko nabízí spoustu unikátních a překvapivých vlastností. Ve Variety Kitu najdete dost materiálu na výrobu dvou těchto autíček, díky čemuž pak mohou dva hráči soupeřit v sumo zápasech, kdy se budou snažit převrátit auto svého soupeře, závodit nebo se co nejrychleji snažit prokličkovat překážkovou dráhou. Vytvoření cesty z reflexních samolepek, které jsou rovněž součástí balení umožní používání autopilota, který bude tuto cestu sledovat IR kamerou vestavěnou v pravém Joy-Con ovladači.
  • Zjistěte víc o Nintendo Labo Variety Kitu v tomto novém videu: Nintendo Labo – Toy Con 01: Variety Kit

Robot Kit

  • Hráči si mohou postavit svůj vlastní nositelný robotí oblek, kterým potom mohou řídit robota na obrazvoce, plnit výzvy a ničit objekty, aby si odemkli nové schopnosti.
  • Soutěživí hráči mohou vyzvat své přátele na duel v lokální bitvě. Pro hru dvou hráčů je třeba další Robot Kit.
  • Nintendo Labo povzbuzuje hráče pro zapojení představivosti a kreativity pro přizpůsobení svých kartonových výtvorů a ani Robot Kit není výjimkou. Dokonce umožňuje přizpůsobit si robota ve hře a zvýšit mu úroveň.
  • Zjisti víc o Nintendo Labo Robot Kitu v tomto novém videu: Nintendo Labo – Toy-Con 02: Robot Kit

 

Pro další detaily a novinky o Nintendo Labo odebírejte oficiální YouTube kanál: https://www.youtube.com/NintendoLaboUK