Nintendo představilo široký line-up Nintendo Switch her na rok 2019

Nintendo zahájilo svou činnost na E3 2019 přehlídkou několika her na Nintendo Switch s plánovaným datem vydání na rok 2019 a později. Během své prezentace Nintendo Direct Nintendo odkrylo nové informace o hrách Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing: New Horizons, ASTRAL CHAIN™ a Super Smash Bros. Ultimate.
Prezentace Nintendo Direct také odhalila připravované hry na Nintendo Switch The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition od CD PROJEKT RED, The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics od Netflix a EnMasse, CONTRA ROGUE CORPS od Konami, a TRIALS of MANA od SQUARE ENIX.

 

Nintendo se také pochlubilo dvěma novými bojovníky, kteří do hry Super Smash Bros. Ultimate dorazí jako placený obsah ke stažení: Hero ze série DRAGON QUEST letos v létě a Banjo-Kazooie letos na podzim. Prezentaci Nintendo Direct zakončilo odhalením pokračování hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild, která je v současné době ve vývoji na Nintendo Switch.

 

Po prezentaci pokračovalo Nintendo segmentem Nintendo Treehouse: Live, který fanouškům nabídl živě první pohled na gameplay nových Pokémon her ve vývoji na Nintendo Switch. Plánované datum vydání těchto her je 15. listopadu. Nintendo Treehouse: Live, který nabízí detailní pohled na Nintendo Switch hry z E3, pokračuje denním programem živých přenosů ve čtvrtek, středu a čtvrtek a začíná v 18:00 středoevropského letního času. Vůbec poprvé bude čtvrtek zcela věnovaný indie hrám, které vyjdou na Nintendo Switch.

 

 

Další podrobnosti, které byly oznámeny během prezentace Nintendo Direct:

 

  • Pokémon Sword a Pokémon Shield: Nová generace Pokémonů vychází na konzoli Nintendo Switch. Staňte se Pokémon trenérem, vydejte se na novou cestu za dobrodružstvím v novém regionu Galar a odhalte záhadu legendárních Pokémonů Zacian a Zamazenta! Prozkoumejte Wild Area, rozsáhlé území, kde může hráč volně pohybovat kamerou. Zapojte se do Max Raid Battles, ve kterých na hráče čekají obrovští a super silní Pokémoni zvaní Dynamax Pokémoni. Hra vychází 15. listopadu.
  • Luigi’s Mansion 3: Luigi se vydal na vysněnou dovolenou s Mariem a jeho kamarády. Sen se však zničehonic změní v noční můru. Spolu s Profesorem E Gaddem musí váhavý a ustrašený hrdina Luigi znovu v tajemném hotelu prohledat všechna podlaží, která se od sebe zcela liší. Ohánějte se vylepšeným Poltergustem G-00, kterým duchům zpřerážíte nebo odfouknete vítr z plachet, nebo vyvolejte Gooigiho – zeleného dvojníka, který Luigimu pomáhá překonat překážky, přes které by se sám nedostal. Mód ScareScraper můžete hrát online* nebo lokálně až v osmi hráčích na čtyřech konzolích Nintendo Switch (vyžaduje dodatečné kopie hry). Vydání hry je naplánováno na rok 2019.
  • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: Oceán vyplavil Linka na záhadném ostrově se zvláštními barevnými obyvateli. Aby se z ostrova dostal, musí Link sbírat magické nástroje a probudit Wind Fish. Hráči mohou objevovat skvěle přepracovaný Koholint Island v novém uměleckém stylu. Bojujte s nepřáteli, ovládněte četné kobky a odkryjte skrytá tajemství ostrova. Na své cestě potkáte Super Mario nepřátele jako Goombas, Chain Chomps a Piranha Plants. Hráči mohou získat také Chambers (jednotlivé místnosti kobek) a skládat je tak, aby splnili mise v novém Chamber Dungeon. Spolu s hrou vyjde také nová amiibo figurka Link, která vtiskne hráčům do rukou tento nový neodolatelný umělecký styl. Limitovaná edice hry obsahuje fyzickou verzi hry, art book s uměleckými koncepty verze hry pro Nintendo Switch a exkluzivní pouzdro SteelBook® ve stylu Game Boy. Hra a amiibo vyjde 20. září.
  • Animal Crossing: New Horizons: Hráči se vydají na ultra exkluzivní Deserted Island Getaway Package společnosti Nook s.r.o. a užijí spoustu mírumilovné existence číšící svobodou, kreativitou a šarmem. Vyhrňte si rukávy a dejte jim život, který chtějí. Hráči mohou sbírat suroviny a z nich vytvářet nástroje, které k řádnému zabydlení potřebují. Své obydlí si mohou ozdobit jak uvnitř tak zvenčí. Plánované datum vydání hry je 20. března 2020.
  • Super Smash Bros. Ultimate: Dva noví hráči přichází jako placený obsah ke stažení: Hero ze série DRAGON QUEST bude dostupný letos v létě a Banjo-Kazooie letos na podzim. Hero je hlavním hrdinou několika her série DRAGON QUEST. Může na sebe vzít podobu protagonisty z DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age, DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation, DRAGON QUEST IV: Chapters of the Chosen nebo DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King. Medvěd Banjo a jeho ptačí kamarád Kazooie jsou hvězdy série her ještě z dob Nintendo 64. Přestože byl medvěd Banjo poprvé představen ve hře Diddy Kong Racing na Nintendo 64, je znám především jako parťák inteligentního Kazooie z Banjo-Kazooie, hry na Nintendo 64 z roku 1998. Tato oblíbená dvojice byla od té doby neoddělitelná. S arsenálem akrobatických a vejcostřeleckých chvatů společně poráží nepřátele, překonávají překážky a hledají zlaté puclíky.
  • Super Smash Bros. Ultimate amiibo: Nové amiibo figurky postav z bojových her jsou na cestě.
    • září: Snake, Ivysaur a Squirtle
    • listopad: Incineroar, Simon a Chrom
    • 2020: Dark Samus a Richter
  • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order: Sestavte vysněný tým Marvel ze širokého výběru hrdinů, ve kterém nechybí Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men a další. Spolu s přáteli** zabraňte galaktickému zničení pod taktovkou šíleného kosmického diktátora Thanose a jeho bezcitných vojevůdců z The Black Order. Hráči mohou svou skvělou alianci rozšířit placeným rozšířením Expansion Pass, který zahrnuje DLC obsah z populárních titulů jako Fantastická čtyřka, X-Men a Marvel Knights. Hra vychází 19. července.
  • Fire Emblem: Three Houses: Jako učitel musíte vést své studenty jejich akademickými životy v tahových, taktických RPG bojích, které čiší strategií a zvraty, se kterými je třeba se poprat. Jak příběh dále napoví, vaše volba rodu v Officers Academy ovlivní, z které strany velké země Fódlan vás válka pohltí. Kdysi stoupenci, nyní zatrpklí nepřátelé se po pěti letech ve jménu svých rodů staví na bitevní pole. Hra přináší kultivovanou hratelnost, která je pro Fire Emblem typická. Skupině bojovníků mohou hráči zavelet k útoku i pohybu na šachovnicovém bitevním poli a vůbec poprvé v dějinách série je možné k jednotkám přiřadit oddíly, které je podpoří v bitvě. Hra vychází 26. července.
  • ASTRAL CHAIN: V této nové synergické akční hře od PlatinumGames je živá zbraň nazývaná Legie poslední šancí na záchranu lidstva před interdimenzionální invazí. Jako nováček v elitní policejní jednotce musí hráči spolupracovat se svou Legií, aby rozlouskli případy a zachránili lidstvo. Své Legie mohou hráči za běhu měnit, aby odpovídaly jejich stylu a rozpoutaly stylová komba. Při zachraňování světa před extradimenzionálními vetřelci zvanými chiméry budete také zpovídat občany, podezřelé a spolu s členy policejní jednotky řešit případy. Navíc bude v Evropě k dispozici Sběratelská edice, která obsahuje 152-stránkový artbook, s ilustrovanou deskou Shikishi od designéra postav Masakazu Katsury a s CD plným soundtracků ze hry – to vše ve vysoce kvalitním boxu s vnějším obalem. Plánované datum vydání hry je 30. srpna.
  • DAEMON X MACHINA: Braňte planetu a zničte roboty ovládané posedlou umělou inteligencí svým Arsenalem – zcela přizpůsobivým mechanickým bojovým oblekem. Zvolte si a vybavte svůj Arsenal spoustou zbraní, ještě více jich získáte z Arsenalů poražených nepřátel. Prohazujte si je za chodu tak, jak nejlépe odpovídá vaší strategii, zatímco čelíte neustále se měnící hrozbě, která může znamenat zkázu celého světa. Plánované datum vydání hry je 13. září.
  • Cadence of Hyrule ~ Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda: Tato rytmická akční/dobrodružná hra je zasazena do světa série The Legend of Zelda. Prozkoumávejte náhodně generovaný svět na povrchu stejně jako kobky, které jsou pro každého hráče jiné. Pokuste se zachránit Hyrule jako Link nebo princezna Zelda. K dispozici vám jsou předměty ze série The Legend of Zelda spolu s kouzly a zbraněmi z Crypt of the NecroDancer. Legendární nepřátele a bossy musí hráči „předskákat“ v rytmickém souboji držováním rytmu s 25 zremixovanými klasikami ze série The Legend of Zelda. Hra na Nintendo eShop vychází večer 13. června.
  • DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition: Legendární žánr definující RPG série je zpět s definitivní verzí této kritiky oceňované hry. Vydejte se na obří epické dobrodružství jako Luminary – hrdina zvolený samotným Yggdrasilem, stromem světa, aby vytrhl svět Erdrea ze spárů špatného osudu. Verze pro Nintendo Switch přináší všechen vzrušující obsah z původní hry, a navíc nové příběhy některých postav, plně orchestrální hudbu, další monstra, vedlejší úkoly do minulých světů DRAGON QUESTU a možnost přepínat mezi HD a retro-inspirovanými 16bitovými vizuály. Hra vyjde 27. září.
  • DRAGON QUEST BUILDERS 2: Vydejte se na dobrodružství do fantasy světa, který musíte znovu vystavět a ubránit před Potomky Hargonu. Hrajte a experimentujte, abyste odemknuli plány na výrobu v tomto RPG plném prozkoumávání, plnění úkolů a bojování. Stavějte lokálně či online až se 3 dalšími hráči na Ostrově Probuzení. Nintendo eShop demo bude k dispozici od 27. června, hra vyjde 12. července.
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition od CD PROJEKT RED: Tato hra, držící více než 250 ocenění Hra Roku, je velkolepým dobrodružstvím v otevřeném světě s bohatým příběhem, odehrávajícím se v temném fantasy vesmíru. Zde se ujmeme role Geralta, nájemného zabijáka monster, zaklínače. Kompletní edice obsahuje všechna DLC, včetně dvou masivních příběhových rozšíření Hearts of Stone & Blood and Wine. Jedná se tak o skvělou příležitost poprvé vstoupit do tohoto světa či si známé dobrodružství užít na cestách. Hra vyjde během letošního roku.
  • Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 od SEGA: Přidej se k Mariovi, Sonicovi a jeho přátelům na cestě za tím největším dobrodružstvím vůbec na Olympických hrách v Tokyu 2020 exkluzivně na Nintendo Switch. Dojeď si pro zlato v závodech v akcí nabitých sportovních hrách, které zahrnují čtyři zcela nové disciplíny v Tokyu 2020 Skateboarding, Karate, Surfování a Sportovní lezení spolu s širokým výběrem klasických disciplín. Plánované vydání hry je v listopadu.
  • The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics od Netflix a EnMasse: Velkolepě očekávaný Netflix seriál The Dark Crystal: Age of Resistance ožije v napínavé taktické strategické hře. V The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics hráči zažijí fantasy svět Thra, který je provede příběhem, dokonce i za příběh seriálu. Hráči totiž poznají postavy, které ještě neviděli, nové příběhy i prostranství. Plánované vydání hry je v roce 2019.
  • TRIALS of MANA od SQUARE ENIX: TRIALS of MANA je full HD předělávka třetího dílu Mana série, který původně vyšel v Japonsku jako Seiken Densetsu 3. Hra je od základů přestavěná v moderní 3D grafice. Plánované vydání hry je na začátku roku 2020.
  • Collection of Mana od SQUARE ENIX: Collection of Mana přináší první tři tituly bohaté Mana série na Nintendo Switch v balíčku vše v jednom. Kolekce je nepostradatelným bundlem jak pro nové fanoušky, kteří si tuto klasiku chtějí zahrát poprvé, tak pro nostalgické hráče, kteří chtějí znovu prožít své krásné vzpomínky a fantasy nabité dobrodružství za pochodu. Prodej kolekce byl zahájen dnes!
  • CONTRA ROGUE CORPS od Konami: CONTRA ROGUE CORPS je šílený titul, ve kterým běžíte a střílíte v rychlém ultra agresivním souboji. Nabízí hru pro jednoho i pro více hráčů**. CONTRA ROGUE CORPS je neuvěřitelný herní zážitek, který stojí za to zažít, ať sám či s přáteli. Hra vychází 26. září.
  • No More Heroes 3 od Grasshopper Manufacture: Travis Touchdown se po 10 letech vrací do Santa Destroy, aby tu narazil na obří umělé ostrovní město plující v moři a záhadný létající objekt vznášející se nad ním. Čerstvý příspěvek do série No More Heroes… No More Heroes 3 vyjde v roce 2020.
  • Empire of Sin od Paradox a Romero Games: Empire of Sin vás zavede do života bezcitného zločince z podsvětí éry prohibice v Chicagu roku 1920. Je na vás, abyste si vydírali, vyšolichali a vymámili cestu na vrchol a udělali vše pro to, abyste tam mohli zůstat. Do této hry inspirované noir s důrazem na postavy se ponoříte s leskem glitrů a luxusu divokých 20. let. To vše ale zažijete z té realistické strany organizovaného zločinu. Plánované vydání hry je na jaře 2020.
  • Panzer Dragoon: Remake od Forever Entertainment: Nová předělaná verze Panzer Dragoon – přesná kopie originálu s vylepšenou grafikou a ovládáním, která odpovídá dnešním herním standardům. Zpovzdálí, osamělá planeta, spatříš dva draky probuzené v pradávných časech. Vyzbrojeni smrtící zbraní z minulosti navádějte svého obrněného modrého draka za svým osudem – zabránit Prototype Drakovi, aby doletěl k Věži, i kdyby to mělo znamenat vaši smrt. Plánované vydání hry je tuto zimu.
  • Resident Evil 5 od CAPCOM: Zatímco společnost Umbrella a její úroda smrtelných virů byly zničeny a jejich šíření bylo zamezeno, vyvstala mnohem nebezpečnější hrozba. Někde v Africe se nevinní vesničané přeměňují v agresivní a znepokojivé nestvůry. S online* i gaučovým co-op módem hráči prožijí tuto Resident Evil klasiku buď jako Chris Redfield nebo jeho parťačka Sheva Alomar. Spolupracujte na vyšetřování a zastavte ty, kteří jsou za tuto virovou epidemii zodpovědní ve dvou. Plánované vydání hry je letos na podzim.
  • Resident Evil 6 od CAPCOM: Směs akční hry a survival hororu, Resident Evil 6, přináší epický hororový zážitek. Oblíbené postavy série Resident Evil Leon S. Kennedy, Chris Redfield a Ada Wong čelí spolu s nováčky série globální hrozbě: vysoce nakažlivému C-viru. Plánované vydání hry je letos na podzim.

 

Na cestě na Nintendo Switch jsou z her třetích stran*** mimo jiné:

  • Dead by Daylight od Behaviour Interactive Inc. / Koch Media (podzim)
  • Stranger Things 3: The Game od Netflix / BonusXP (4. července)
  • Spyro Reignited Trilogy od Activision Publishing, Inc. (3. září)
  • Just Dance 2020 od Ubisoft (5. listopadu)
  • New Super Lucky’s Tale od Playful Studios (podzim)
  • Minecraft: Dungeons od Mojang Studios (léto 2020)
  • Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch od LEVEL-5 / Engine Software (20. září)
  • Catan od Asmodee Digital (20. června)
  • The Sinking City od Frogwares (podzim)
  • Alien: Isolation od SEGA Europe Limited (2019)
  • Hollow Knight: Silksong od Team Cherry (již brzy)
  • FINAL FANTASY: Crystal Chronicles Remastered od SQUARE ENIX, Inc. (tuto zimu)
  • Dauntless od Phoenix Labs (konec roku 2019)
  • Wolfenstein: Youngblood od Bethesda Softworks (26. července)
  • DOOM Eternal od Bethesda Softworks (již brzy)
  • The Elder Scrolls: Blades od Bethesda Softworks (podzim)

 

 

Stánek Nintendo návštěvníkům nabízí vyzkoušet si na vlastní kůži Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3 a The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

 

 

Na oslavu E3 2019 nabízí Nintendo eShop slevy na výběr digitálních titulů. V době počínaje dneškem 19:00 do 18. června 23:59 středoevropského letního času je vám k dispozici široká nabídka Nintendo Switch a Nintendo 3DS digitálních titulů včetně indie her a děl světově známých vydavatelů se slevami až 50 %. Členové My Nintendo obdrží za oprávněný nákup My Nintendo body. Úplný seznam zlevněných předmětů najdete na Nintendo eShopu v rubrice vybraných konzolí nebo na https://e3.nintendo.co.uk/sale.

 

Pro zhlédnutí Nintendo Treehouse: Live, který představuje hry do detailů a poskytuje ty nejnovější informace o účasti společnosti Nintendo na E3 2019, sledujte webové stránky Nintendo of Europe’s E3 2019.