Nintendo představuje nový update pro Mario Kart 8 Deluxe

Připravte se k závodu ve stylu The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Vypravte se k závodu jako šampion s motorkou Master Cycle Zero a Linkem v jeho Champion Tunic v Mario Kart 8 Deluxeexkluzivně na Nintendo Switch již nyní v rámci zdarma stažitelného update*. Podívejte se na Mario Kart 8 Deluxe – The Legend of Zelda: Breath of the Wild trailer, kde si můžete tyto nové přídavky prohlédnout v akci na trati.

Aby toho nebylo málo, update také přidá nové legendární části, kterými si lze vybavit váš povoz: Ancient Tyres a Paraglider.

Nezapomeňte, že Mario Kart 8 Deluxe je kompatibilní s Nintendo Labo, stále ještě novinkou od společnosti Nintendo, se kterou můžete stavět, hrát a objevovat. Chopte se řídítek a rozjeďte se za vítězstvím s Toy-Con výtvorem Motorky z Nintendo Labo Toy-Con 01: Variety Kit**. Hrát můžete buď v TV módu nebo vložte Nintendo Switch konzoli se hrou Mario Kart 8 Deluxe přímo do vyznačeného místa v Toy-Con výtvoru Motorka a hrajte kdekoliv! Podívejte se na Mario Kart 8 Deluxe + Nintendo Labo trailer zde.

a

 

V tomto zdarma stažitelném update, který obsahuje nové prvky ze hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dostávají závodníci v Mario Kart 8 Deluxe další možnosti, ze kterých mohou vybírat a hnát se za vítězstvím. Nyní ke stažení na Nintendo Switch.

* Internetové připojení je nutné ke stažení update.

**Nintendo Labo Toy-Con 01: Variety Kit je prodáván samostatně