Nintendo při odpočítávání do začátku E3 2019 odkrývá ještě více detailů o tom, co mohou fanoušci očekávat

Videoherní veletrh E3 2019 je za rohem a Nintendo prozradilo další podrobnosti o aktivitách, které na eventu v Los Angeles od 11. do 13. června nebudou chybět. Nintendo potvrdilo, že mezi hrami na Nintendo Switch, které si návštěvníci této show budou moci vyzkoušet bude Pokémon Sword a Pokémon Shield, na které byl zaměřen nedávno odvysílaný Pokémon Direct. Další hry, které si v Nintendo stánku mimo jiné budete moci zahrát, jsou Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order. Fanoušci si detaily o nadcházejících hrách na Nintendo Switch poslechnou během prezentace Nintendo Direct v úterý večer a živého přenosu Nintendo Treehouse: Live, který bude chrlit informace po celý týden se zaměřením na indie hry ve čtvrtek 13. června.

 

Některé z aktivit společnosti Nintendo během týdne E3 2019 zahrnují:

 

  • Množství herních turnajů: Týmy z celého světa se utkají v Nintendo Switch hrách v sobotu 8. června v Los Angeles. Akce začíná ve 20:00 středoevropského letního času Super Mario Maker 2 Invitational 2019 turnajem, ve kterém budou čtyři členové komunity závodit v Super Mario Maker 2 úrovních. Následně si mohou fanoušci užít akcí nabitý Splatoon 2 World Championship 2019 – s evropskými šampióny Alliance Rogue – a Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 turnaj, ve kterém soupeří německá skvadra Light, RobinGG, Sirjon a Thunda v záloze jakožto Team Europe. Soutěže budou vysílané živě v angličtině na webových stránkách Nintendo of Europe’s E3 2019.
  • Nintendo Direct: Prezentace začne v úterý 11. června v 18:00 středoevropského letního času. Prezentace bude zcela zaměřená na software a nabídne pohled do her s plánovaným vydáním v roce 2019. Ke zhlédnutí bude ve více jazycích na webových stránkách Nintendo of Europe’s E3 2019.
  • Nintendo Treehouse: Live: Personál Nintendo of America zajišťuje z Treehouse živý přenos ze stánku Nintendo na E3. Sledujícím tak nabízí gameplay živě s komentářem. Show začíná v úterý 11. června hned po prezentaci Nintendo Direct. Po následující dva dny pak začíná vždy v 18:00 středoevropského letního času. Vůbec poprvé ve čtvrtek 13. června Nintendo odvysílá Nintendo Treehouse: Live zaměřený výhradně na indie hry. Živý přenos lze sledovat v angličtině na webových stránkách Nintendo of Europe’s E3 2019.
  • Slevy v Nintendo eShopu: Na oslavu E3 2019 nabízí Nintendo v Nintendo eShopu a na webových stránkách Nintendo of Europe slevy na výběr digitálních Nintendo Switch a Nintendo 3DS Akce začíná 11. června v 19:00 středoevropského letního času a běží až do 18. června 23:59. Úplný seznam zlevněných her bude oznámen v příštím týdnu.

 

Pro nejnovější informace o účasti společnosti Nintendo na E3 2019 sledujte webové stránky Nintendo of Europe’s E3 2019.
Návštěvníci E3 si mohou na vlastní kůži vyzkoušet řadu Nintendo Switch titulů, zatímco fanoušci mohou v úterý večer sledovat podrobnosti o hrách na Nintendo Switch během prezentace Nintendo Direct. Na podrobné informace se můžete těšit příští týden v Nintendo Treehouse: Live, se zaměřením na indie hry ve čtvrtek 13. června.