Nové hry z Animal Crossing a Luigi’s Mansion sérií přijdou na Nintendo Switch

V novém Nintendo Directu odhalilo Nintendo, že pro Nintendo Switch jsou aktuálně ve vývoji nové hry ze dvou jejich hlavních sérií. Animal Crossing for Nintendo Switch (pracovní verze názvu), což je nová hlavní hra ze série Animal Crossing, a Luigi’s Mansion 3 (pracovní verze názvu), přijdou exkluzivně na Nintendo Switch v roce 2019. Video prezentace také odhalila nový Super Smash Bros. Ultimate Bundle Nintendo Switch bundle. Pro zhlédnutí celého Nintendo Directu navštivte jeho oficiální stránku.

Nintendo Direct prezentace také ukázala rozmanitý line-up her, které přijdou na Nintendo Switch, včetně rozsáhlé kolekce FINAL FANTASY her, HD remaku oblíbené hry Katamari Damacy a adaptací nejlepších deskových a karetních her jako Carcassonne nebo Pandemic.

Pokud se vám to nezdá jako dost, v Nintendo Directu také byly odhaleny detaily placené služby Nintendo Switch Online, která bude spuštěna 19. září, byl předveden výběr z her pro Nintendo 3DS a oznámeny další detaily o dříve představených hrách, jako Yoshi’s Crafted World, DAEMON X MACHINA A Mega Man 11.

 

 

Novinky odhalené ve videu zahrnují:

Nintendo Switch

  • Animal Crossing for Nintendo Switch (pracovní verze názvu): Nová hlavní hra ze série Animal Crossing – první od Animal Crossing: New Leaf, která debutovala na Nintendo 3DS v roce 2013 – má vydání plánované na rok 2019 exkluzivně pro Nintendo Switch.
  • Isabelle se přidává do boje! Od asistování starostům a celkově roztomilosti si dává přestávku Isabelle z Animal Crossing série, která přijde do Super Smash Bros. jako hratelná postava.
  • Luigi’s Mansion 3 (pracovní verze názvu): Další díl strašidelné série je aktuálně ve vývoji a exkluzivně pro Nintendo Switch přijde v roce 2019.
  • Nintendo Switch Online: S Nintendo Switch Online získají předplatitelé přístup k hraní online, ukládání pozic ve hře do cloudu v podporovaných hrách, NES – rostoucí knihovnu klasických her pro předplatitele Nintendo Switch Online s podporou hraní online, speciální nabídky a aplikaci pro smartphone s funkcemi, které v podporovaných hrách přinesou ještě větší zábavu. Kromě Splatoon 2 budou hlasovou komunikaci přes aplikaci podporovat i další hry, včetně Mario Kart 8 Deluxe, ARMS a Mario Tennis Aces. Majitelé Nintendo Switch se předplatiteli nestanou automaticky se spuštěním služeb 19. září, ale budou si muset koupit individuální nebo rodinné předplatné, aby si v hrách, které to vyžadují, mohli užívat online hraní. Pro vice informací o službě navštivte http://www.nintendo.co.uk/switchonline. Dostupná bude i bezplatná sedmidenní zkušební doba. Během startu služeb bude k dispozici 20 NES her, včetně Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda a čerstvě oznámený Pro Wrestling – dostupný poprvé od jeho vydání v roce 1987. Dostupná bude i hra Ice Hockey, další hry budou přidávány průběžně.
  • Nintendo Entertainment System Controllers: Hraní Nintendo Entertainment System her dostupných ve službě Nintendo Switch Online vám bude připadat ještě autentičtější s novými bezdrátovými Nintendo Entertainment System ovladači, dostupnými pouze pro předplatitele Nintendo Switch Online. Tato předělávka originálních, ikonických NES ovladačů se bude prodávat v balení po dvou za 59,99€ a půjdou nabíjet připojením k zadockované Nintendo Switch konzoli. K předobjednávce budou dostupné od 19. září. Více informací najdete na http://nintendoswitchonline.nintendo.co.uk/
  • New Super Mario Bros. U Deluxe: Až 4 hráči se mohou bavit u této přepracované verze klasické hry uvedené na trh spolu s Wii U, která vyjde na Nintendo Switch 11. ledna Mario, Luigi a Toad se vrací jako hratelné postavy a připojí se k nim Nabbit a Toadette, které se mohou sebráním Super Koruny transformovat na novou postavu Peachette, což nabízí nové způsoby hraní nováčkům po boku rodiny a přátel. New Super Mario Bros. U Deluxe také bude v základu obsahovat New Super Luigi U, první plošinovku s Luigim v hlavní roli. V obou hrách je úžasných 164 úrovní, které čekají na dokončení.
  • Yoshi’s Crafted World: Hrajte jako roztomilý Yoshi, který cestuje světem postaveném z běžných předmětů jako jsou krabice nebo papírové kelímky v této nové Nintendo Switch plošinové adventure. Po dokončení úrovně se mohou hráči vrátit na začátek “opačnou stranou”, která ukrývá další tajemství čekající na odhalení. Yoshi’s Crafted World vyjde pro Nintendo Switch na jaře 2019.
  • Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate edition: Tento přicházející Nintendo Switch bundle bude obsahovat Nintendo Switch konzoli s Joy-Con ovladači a dockem ve stylu Super Smash Bros. Ultimate a kódem pro stažení hry. Switch Super Smash Bros. Ultimate edice vyjde 16. listopadu (kód pro stažení hry půjde uplatnit až v den vydání hry 7. prosince)
  • FINAL FANTASY Extravaganza: HD verze nejoblíbenějších FINAL FANTASY her všech dob přichází na Nintendo Switch. Na seznamu jsou FINAL FANTASY VII, FINAL FANTASY XII: The Zodiac Age, FINAL FANTASY IX, FINAL FANTASY X a FINAL FANTASY X-2. Je to vůbec poprvé, co se tyto FINAL FANTASY hry objevují na Nintendo konzoli. Navíc bude brzy dostupné ke stažení FINAL FANTASY XV Pocket Edition HD na Nintendo eShopu na Nintendo Switch, tři další hry z FINAL FANTASY univerza vyjdou na Nintendo Switch v blízké budoucnosti: Vylepšená edice WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA vychází 6 listopadu, Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! Vyjde letos v zimě a kooperativní hra z Nintendo GameCube, FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition s podporou online multiplayeru a bez potřeby pro link kabel vyjde na Nintendo Switch v roce 2019.
  • TOWN (pracovní verze názvu): GAME FREAK, vývojář stojící za sérií Pokémon pracuje na novém RPG exkluzivně pro Nintendo Switch. V TOWN se hráči musí ozbrojit a připravit na obranu své vesnice proti invazi monster. TOWN vyjde pro Nintendo Switch během roku 2019.
  • Super Mario Party: V nově odhaleném módu Sound Stage až čtyři hráči třepají svám Joy-Con ovladačem do rytmu, River Survival mód zase přináší první kooperaci pro až 4 hráče. Dále tu čeká 80 nových miniher, Challenge Road pro jednoho hráče, mini-game gauntlet Online Mariothon a mnohem vice. Super Mario Party vychází pro Nintendo Switch 5. října a je dostupná k předobjednání na Nintendo eShopu a oficiální Super Mario Party stránce. Za nákup dostanete dvojnásobek zlatých bodů.
  • Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee! Během vašich dobrodružství vám může váš Pokémon partner (Pikachu nebo Eevee) pomoct překonat překážky s použitím tajných technik. Tyto schopnosti může využít pouze partner Pokémon – třeba pokácet strom, cestovat přes vodu nebo se prohánět ve vzduchu. Obě hry vyjdou exkluzivně pro Nintendo Switch 16. listopadu. Ve stejný den dostupný bundle obsahující konzoli Nintendo Switch ozdobenou siluetami Pikachu a Eevee, speciální Pikachu a Eevee Joy-Con ovladače, Nintendo Switch dock s barevnými artworky Pikachu a Eevee, předinstalovanou verzí Pokémon: Let’s Go, Pikachu! nebo Pokémon: Let’s Go, Eevee! a ovladačem Poké Ball Plus.
  • Katamari Damacy REROLL: Noví fanoušci si mohou zahrát HD remaster opěvované klasiky Katamari Damacy, který přichází na Nintendo Switch s podporou HD rumble, pohybového ovládání a podporou multiplayeru s Joy-Con ovladači. Katamari Damacy REROLL vyjde na Nintendo eShopu letos v zimě.
  • Asmodee Digital: Asmodee Games počínaje prosincem přináší na Nintendo Switch adaptace oblíbených karetních a deskových her, jako Carcassonne, The Lord of the Rings: Living Card Game, Pandemic, Munchkin nebo Osadníci z Katanu.
  • DAEMON X MACHINA: V této stylové akční hře, odhalené na E3, je svět a jeho obyvatelé na pokraji vyhynutí. Jako žoldák hráč může řídit speciální oblek zvaný Arsenal a postavit se uprchlé umělé inteligenci. Porážejte nepřátele a zísakávejte součástky, kterými se můžete vybavit za letu nebo přinést zpět na základnu a vyrobit z nich nové vybavení. Používejte sofistikované strategie a měňte mezi zbraněmi na blízko a kanóny nebo přistaňte a bojujte na zemi, abyste získali výhodu v bitvě. DAEMON X MACHINA na Nintendo Switch přijde v roce 2019.
  • Capcom Beat ’Em Up Bundle: Některé z nejlepších arkád od Capcomu, jako Final Fight, Captain Commando či Knights of the Round přichází na Nintendo Switch s podporou online nebo lokálního multiplayeru pro až 4 hráče. Na seznamu jsou i hry, které na domácí konzole nikdy nevyšly, třeba Armored Warriors a Battle Circuit. Balíček her se na Nintendo eShopu objeví 18. Září.
  • Cities: Skylines: Oblíbená budovatelská strategie, kde se budete starat o rozvoj města, rozdělovat zdroje, zlepšovat kvalitu života, podporovat business a snažit se o jeho růst, je nyní dostupná na Nintendo eShopu pro Nintendo Switch.
  • Civilization VI: Tato oceňovaná tahová strategie s sebou v den vydání 16. listopadu přinese na Nintendo Switch i exkluzivní bezdrátový multiplayer pro 4 hráče.
  • Mega Man 11: Mega Man 11 se na Nintendo přiřítí 2. října. Bezplatné demo je již dnes dostupné na Nintendo eShopu. Hráči budou navíc v plné hře moct získat užitečné předměty s použitím Mega Man amiibo figurky ze Super Smash Bros. série.
  • Splatoon 2 Update Verze 4: Dnešním dnem přichází první sada zbraní z Kensa kolekce do Splatoon 2 jako součást updatu verze 4.0. Tyto povědomé zbraně jsou nabarveny stylovými monotonními designy. Kromě toho přichází I výrazné změny pro Splatfest. Začátkem října přinese verze 4.1 novou mapu, nové skladby a další zbraně z Kensa kolekce včetně nových sub a speciálních zbraní.
  • Mario Tennis Aces Update Verze 2.0: Po stažení aktualizace pro tuto akční sportovní hru 19. září dostanou hráči přístup k novému online coop módu, kde se spolu mohou zúčastnit misí na čas. Dokončete úkoly, dokud jsou tyto mise k dispozici a získejte speciální obleky, alternativní barevná schemata pro své hráče a další. Buďte také připraveni na nové postavy, jako Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa a Petey Piranha.
  • Diablo III: Eternal Collection: Nintendo Switch verze legendárního akčního RPG pošle hráče na cestu přes Svatyni, kde se střetnou s armádami pekla a budou sim oct nahrabat skvělou kořist jako jedno ze sedmi povolání. Až 4 hráči mohou hrát spolu prostřednictvím lokálního nebo online multiplayeru. Nintendo Switch verze navíc obsahuje exkluzivní Legend of Ganondorf zbroj a je kompatibilní se všemi amiibo figurkami. Diablo III: Eternal Collection vychází 2. listopadu.
  • Starlink: Battle for Atlas: Udělejte vývrtku a poražte Wolfa ve Star Fox misích, exkluzivních pro Nintendo Switch verzi. Starlink: Battle for Atlas na Nintendo Switch přistane 16. října.
  • Dvě RPG jsou na cestě! Fanoušci, kteří milují RPG hry a chtějí je hrát kdykoliv a kdekoliv, mají štěstí. The World Ends with You -Final Remix- od SQUARE ENIXu vychází 12. října a Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country přichází do Xenoblade Chronicles 2 září před tím, než se objeví v obchodech jako samostatná krabicová verze 21. září.
  • Warframe: Noví fanoušci se mohou připojit k vice než 38 milionům hráčům do free-to-start kooperační space-ninja akce Warframe, která na Nintendo Switch přijde 20. listopadu.
  • Just Dance 2019: S Just Dance na Nintendo Switch nemají hráči žádnou výmluvu, proč se nepoddat rytmu Camily Cabello, Bruno Marse a Cardi B. doma, uprostřed parku nebo dokonce u zubaře. Just Dance vás roztančí 26. října.
  • EA SPORTS FIFA 19: EA SPORTS FIFA 19 je o rychlém přístupu. Protáhněte se a připravte na výkop, až hra přijde 29. září na Nintendo Switch.
  • Team Sonic Racing: Team Sonic Racing vyjde pro Nintendo Switch tuto zimu.
  • NBA 2K19: Nejlépe hodnocená basketbalová simulace se vrací na Nintendo Switch s NBA 2K19. Dostupné nyní.

NBA 2K Playgrounds 2: Připravte se na zápasy v této oblíbené NBA arkádové hře.

NBA 2K Playgrounds 2 vyjde na Nintendo Switch na podzim.

  • LEGO DC Super-Villains: Why so serious? Hrajte jako Joker, Harley, Lex Luthor a zbytek těch nejhorších padouchů ve hře LEGO DC Super-Villains, která na Nintendo Switch zavítá 19. října.

 

Nintendo 3DS

  • Kirby’s Extra Epic Yarn: Hit z Wii útočí na Nintendo 3DS. Přítomny jsou všechny originální úrovně, Nintendo 3DS ale má něco navíc – třeba schopnost vytvořit větší klubka vlny, vyvolat vítr sbírající korálky nebo hrát dva nové módy se známými postavami krále Dedede a Meta Knighta. Kirby’s Extra Epic Yarn má vydání plánované na rok 2019 pro systémy rodiny Nintendo 3DS.
  • Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey: Jedna z nejvíc kritiky vychvalovaných her z Mario & Luigi RPG série dostává remake pro Nintendo 3DS. Kromě vylepšené grafiky a hratelnosti se můžete dočkat i nového příběhu Bowsera Jr., jeho budování armády vytváření formací, podpory jeho spojenců a celkového chaosu, který působí (těmi nejlepšími způsoby). Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey dokáže, že dvě dobrodružství jsou víc, než jen jedno 25. ledna.
  • Luigi’s Mansion: Dva hráči, každý se svou hrou, mohou společně prozkoumávat a chytat duchy v Luigi’s Mansion, Nintendo 3DS remaku klasické GameCube hry. Tato nová verze obsahuje podporu pro amiibo – přiložením jednoho ze 4 kompatibilních odhalí, kde se skrývají Boo a uzdraví Luigiho, když si promluví s Toadem, a další. Luigi’s Mansion vás postraší na rodině systémů Nintendo 3DS 19. října.
  • YO-KAI WATCH BLASTERS: Ať jste přísahali věrnost Red Cat Corps nebo White Dog Squad, v YO-KAI WATCH BLASTERS se mohou hráči spojit s přáteli lokálně nebo online v nejakčnější hře v sérii. Bezplatný “Moon Rabbit Crew” update vycházející 27. září přidá nové mise, nové oblasti k prozkoumání, nové Yo-kai k seznámení se a samozřejmě nové Big Boss Yo-kai. YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps a YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad jsou nyní v prodeji.

 

Pro zhlédnutí celého Nintendo Directu navštivte Nintendo Direct oficiální stránku.