Nové Indie Highlights video spředvádí škálu strhujících indie her na Nintendo Switch

V dnes zveřejněném videu Indie Highlights předvedlo Nintendo výběr nezávislých her, které vyjdou na Nintendo Switch a brzy se objeví v Nintendo eShopu. Kdo vlastní konzoli Nintendo Switch a přemýšlí, čím ještě rozšířit svou herní kolekci, se má na co těšit – od stříleček pro více hráčů jako Morphies Law, přes plošinovky jako Monster Boy and the Cursed Kingdom, až po náročné hlavolamy jako Baba Is You. Z neustále rostoucí knihovny kvalitních indie her na Nintendo Switch si vybere každý podle své chuti i rozpočtu.

 

Video lze najít pod názvem Indie Highlights – 20.08.2018 (Nintendo Switch), více informací získáte v Indie Highlights Hubu na oficiálních webových stránkách Nintendo.

Zde naleznete podrobný přehled her uvedených v dnešním Indie Highlights videu:

 

  • Morphies Law od Cosmoscope: Čím více střílím, tím větší jsem! Čím větší jsem, tím větší šance na výhru! Připravte se na masivní morfiplayer akci v Morphies Law, jedinečné týmové střílečce, kde velikost ovlivňuje vaše schopnosti, ale větší nutně neznamená lepší. Hrajte 4 proti 4 v online* multiplayeru, LAN multiplayeru** až pro 8 hráčů nebo offline proti botům. Vytvořte si své vlastní zbraně a upravte si svého morfíka, v bitvě potom využijte možnosti pohybového míření. Morphies Law slibuje zbrusu nový zážitek na Nintendo Switch. V Nintendo eShopu se objeví dnes večer (20. srpna v 19:00 CEST).
  • Bad North od Raw Fury: Král padnul po vpádu Vikingů. Na vás je vzchopit se a ujmout se velení, abyste ochránili svůj domov v této real-timové taktické roguelite hře, která vás přinutí pečlivě plánovat svou strategii a vybírat bitvy. S úchvatnou grafikou i hratelností, která je přívětivá k nováčkům ale zároveň nepostrádá taktickou hloubku, je Bad North nyní k dostání po omezenou dobu exkluzivně pouze na Nintendo Switch. Invaze Vikingů je tady! Dokážete ji odrazit?
  • Prison Architect: Nintendo Switch Edition od Double Eleven/Introversion Software: Hra o budování a správě věznice, která vyhrála ocenění BAFTA, je právě ke stažení na Nintendo Switch. Dohlédněte na své vězně vybudováním řádně zabezpečené věznice, postarejte se o jejich potřeby, udržujte je ve zdraví a bezpečí a pomáhejte je začleňovat zpět do produktivní společnosti. Mějte se ale na pozoru, vězni jsou lidé; nepostaráte-li se o ně dobře, povstanou proti vám! Prison Architect: Nintendo Switch Edition je premiová edice, zahrnující dvě oblíbená rozšíření: All Day And A Night a Psych Ward, která vás nechají čelit výzvě s novými dozorci, mapami a novým typem ostrahy – the criminally insane. Escape Mode rozšíření, které obrátí karty a hráče postaví do role vězně, který se z vězení snaží utéct, si cestu do Nintendo eShopu prokope později v létě.
  • The Gardens Between od The Voxel Agents: V této surrealistické adventuře plné hlavolamů je cílem provést dva nejlepší přátele řadou záhadných zahradních ostrovů. Ale pozor! Neovládáte postavy – ovládáte samotný čas! Hrajte si s příčinou a následkem, abyste vyřešili nelehké hlavolamy a rozuzlili snový příběh. The Gardens Between přistane na Nintendo Switch září. V Nintendo eShopu je nyní k dispozici k předobjednání.
  • Windjammers a Windjammers 2 od Dotemu: Perfektní koktejl sportů, bojových her a stylu devadesátek, to je triumfální návrat Windjammers na Nintendo Switch, konající se října. A co víc, nové pokračování, Windjammers 2, na trh dorazí v roce 2019.
  • Monster Boy and the Cursed Kingdom od FDG Entertainment: Legendární série se vrací s obrovským novým dobrodružstvím! Monster Boy and the Cursed Kingdom si vypůjčí ty nejlepší prvky z klasické Wonder Boy in Monster World série, aby naservíroval moderní plošinovku s proměnlivým stylem hraní, nezapomenutelným soundtrackem a senzačními ručně malovanými animacemi. Odvažte své vnitřní monstrum z řetězu, kdykoliv a kdekoliv. Hra vychází na Nintendo Switch listopadu.
  • Moonlighter od 11bit studios a Digital Sun: Hraj v roli obchodníka dobrodruha, který sní o tom stát se hrdinou ve hře Moonlighter, akčním RPG s rogue-lite prvky, kde musíte mít oči na stopkách, abyste se postarali o svůj byznys – nejen mečem, ale tak nějak doslova, protože řídíte svůj vlastní obchod. Vychází na Nintendo Switch tento
  • Children of Morta od 11bit studios a Dead Mage: Prosekejte a prořezejte si cestu skrz nekonečné hordy nepřátel v této příbběhové roguelike, hratelné v singleplayeru nebo co-op módu. Zažijte, co obnáší být součástí rodiny hrdinů, kteří bojují, aby ochránili své dědictví i sebe navzájem. Children of Morta vychází na Nintendo Switch na začátku roku 2019.
  • This War of Mine od 11bit studios: Ne každý je ve válce vojákem. V této napínavé survival hře inspirované skutečnými událostmi nehrajete za špičkového vojáka, nýbrž za skupinu civilistů, kterým s obtížemi přežívají v obleženém městě. Otestujte své rozhodovací schopnosti a pevné nervy v This War of Mine, která na Nintendo Switch vyjde v listopadu.
  • Streets of Rogue od tinyBuild: Streets of Rogue je jedinou RPG/roguelike/ akční/stealth/střílecí/bojovou megahrou na světě a tuto zimu se přiřítí na Nintendo Switch v kompletní verzi s co-op módem pro 4 hráče a exkluzivním vylepšením. Vyberte si z více než 20 naprosto odlišných postav, bojujte, propližte se nebo si prosekejte cestu skrz náhodně vygenerovaná města, díky čemuž můžete hru hrát pořád dokola.
  • Everspace: Stellar Edition od Rockfish Games: Střílej, vyráběj a drancuj na cestě za vítězstvím v této rychlé vesmírné střílečce pro jednoho hráče, která mísí prvky roguelike s prvotřídní grafikou a podmanivým kompletně namluveným příběhem. Everspace: Stellar Edition obsahuje základní hru a rozšíření Encounters a na Nintendo Switch dorazí v prosinci.
  • Baba Is You od Hempuli: Tato jedinečná vychytralá logická hra vám průběžně dovolí měnit pravidla hry, což vede k nečekaným výsledkům. Zažijte neokoukaný a mysl tříbící koncept hry Baba Is You, až tento podzim vyjde na Nintendo Switch.
  • Slay the Spire od Humble Bundle: Pokud si přejete vystoupat na vrchol věže Spire, volte své karty s rozumem! Tato směs karetní hry s roguelike RPG již vyšla na PC a na začátku roku 2019 přijde i na Nintendo Switch.
  • Night Call od Raw Fury: Hodiny tikají a taxametr běží! Night Call je stylová detektivní noire hra, ve které v Paříži zastáváte dvojí roli – slídila a taxikáře. Zvládnete si vydělat na nájem, zatímco se snažíte přijít na kloub záhadné vraždě? To zjistíte na začátku roku 2019, kdy Night Call vychází na Nintendo Switch.
  • Terraria od 505 Games/Re-Logic: Kopejte, bojujte, objevujte a budujte! Svět vám v Terrarii leží u nohou. Akční hru, která je směsicí klasické adventury s volností sandboxové kreativity můžete na Nintendo Switch očekávat v roce 2019.

 

 

S Morphies Law, Bad North a Prison Architect k dispozici ode denška, a hromadou dalších vzrušujících her, které vyjdou v příštích měsících, je nyní skvělá doba na to být fanouškem Nintendo Switch. Záplava kvalitních indie titulů v Nintendo eShopu navíc nekončí – očekávejte další oznámení!

 

Poznámky:

* K hraní online je potřeba připojení k internetu. Koncem září 2018 budou některé online služby vyžadovat předplatné.

** K hraní v LAN multiplayer módu je potřeba dalších doplňků nebo konzolí prodávaných samostatně.