Nové Z-útoky a noví Pokémoni pro hry Pokémon Sun a Pokémon Moon

The Pokémon Company International a společnost Nintendo vypustili do světa nové informace týkající se her Pokémon Sun a Pokémon Moon, které rozšíří herní Pokémon sérii již 23. listopadu a vyjdou exkluzivně na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

 

Odhaleny byly následující informace:

ADiglett_ADigda_ATaupiqueur_RGB_72dpi

Alolan Diglett

Typ: Zemní/Ocelový

Krtčí Pokémon Alolan Diglett žije blízko vulkanických oblasti, takže nemá moc míst, kde by se mohl skrýt. Říká se, že kovové chlupy na jeho hlavě používá jako mechanismus pro přežití v nepřátelském vulkanickém prostředí. Umožňují mu totiž prozkoumat své okolí bez toho, aby museli vystrčit nad úroveň země celou hlavu. Alolan Diglett může mít v rámci série zcela novou speciální schopnost Tangling Hair, která protivníkům útočícím kontaktními útoky sníží rychlost o jeden bod.

ADugtrio_ADigdri_ATriopikeur_RGB_72dpi

Alolan Dugtrio

Typ: Zemní/Ocelový

Alolan Dugtrio je evoluční fází Alolan Digletta. Chloupky tohoto Pokémona rostou velice pomalu celý jeho život a září skoro jako skutečné zlaté vlasy. Napříč regionem Alola je tento Pokémon uctívaný jako inkarnace boha země a je s ním podle toho jednáno. Odstranění kteréhokoliv chloupku z jeho hlavy je přísně zakázáno. Existuje pověra, že v den výbuchu sopky velké množství Alolan Dugtriů vyleze ze svých úkrytů pod zemí.

 

Představeny byly také další Ultra bestie:

UB-05_Glutton_Vielfra__Gourmandise_Voracitas_Voracidad_RGB_72dpi

UB-05 Glutton

Tahle Ultra bestie má ohromující apetit a kompletně pozře všechno, na čem spočine její zrak. Říká se, že nepožírá jenom objekty, ale také zemi, řeky a dokonce moře. Podle některých informací dokáže proměnit všechnu zkonzumovanou hmotu kompletně na energii k zachování sebe sama a nenechá ani ždibec nazmar. Jestli je to ale pravda nebo ne, to zůstává tajemstvím.

UB-03_Lighting_Lichtblitz__clair_Lumen_Resplandor_RGB_72dpi

UB-03 Lighting

Další Ultra bestie je známá jako UB-03 Lighting. Více se o ní hráči dozví až během svého putování napříč regionem Alola.

Mysterious_Mysteri_s_Myst_rieux_RGB_72dpi

Zveřejněn byl také obrázek dalšího Pokémona. Hráči však budou muset vyrazit 23. listopadu do hry, aby o tomto tajemném stvoření zjistili více.

Každý ze tří startovních Pokémonů pak bude mít svůj vlastní speciální Z-útok, který ale bude moct použít teprve po tom, co se plně vyvine. Tyto útoky jsou:

Supplimentart_Decidueye_Silvarro_Arch_duc_RGB_72dpi

Z-útok: Sinister Arrow Raid

Pokémon: Decidueye

Decidueye prořízne vzduch společně se salvou šípů, aby udeřil na nepřítele a hned po něm zaútočí také jeho střely.

Supplimentart_Incineroar_Fuegro_F_linferno_RGB_72dpi

Z-útok: Malicious Moonsault

Pokémon: Incineroar

Za pomoci plamenů, proudících z jeho ohnivého opasku, vyskočí Incineroar vysoko do vzduchu a pak dopadne přímo na nepřítele.

Supplementart_Primarina_Primarene_Oratoria_RGB_72dpi

Z-útok: Oceanic Operetta

Pokémon: Primarina

Primarina za pomoci svého hlasu vytvoří obrovskou kouli vody a následně jí nechá explodovat nad svým cílem, čímž mu způsobí masivní poškození.

 

Z-útoky jsou speciální údery, které mohou Pokémoni použít pouze pokud drží Z-krystal odpovídající typu jejich útoků. Jejich efekty se pak dělí na úderné a status útoky. Úderné Z-útoky mají daleko větší sílu než standardní útoky, ale jejich síla je stále založená na síle původního úderu, na kterém je daný Z-útok založen. Díky jejich zdrcující síle se navíc zdá nemožné plně je odrazit technikami jako je Protect či Detect a vždy napáchají nějaké ty škody. Status Z-útoky pak přinášejí do soubojů dodatečné efekty v nejrůznějších formách, jako je navýšení statistik daného Pokémona, vyléčení dalšího povolaného a mnoho dalších!

Magearna_RGB_72dpi

Od 6. prosince pak v Evropě bude skrze Pokémon TV aplikaci distribuován speciální QR kód, který po naskenování umožní hráčům získat mýtického pokémona Magearnu. V období mezi 23. listopadem 2016 a 11. lednem 2017 navíc budou moci majitelé her Pokémon Sun a Pokémon Moon získat skrze Mystery Guft funkci Pokémona Munchlaxe držícího Snorlium Z. Ze speciální Pokémon Sun and Moon demoverze si pak budou moct hráči do plné verze hry přehrát Greninju a další předměty, které v této demoverzi najdou.

 

Nový lokalizovaný trailer, prezentující oznámené Pokémony a útoky, ke zhlédnutí zde.

.

.

.

Není to Genesect? Je to Genesect!

E667X7AMR9WCSJW3
E667X7AMU2RRLRJ3
E667X7CJMYW4UYGK
E667X7GNNNQYTCTR
E667X7Q66ZWJ9WRT