Oznamujeme finalisty Nintendo Labo Creators Contest distributorské země Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Polsko

SM_LaboContest_H2x1

 

V průběhu léta začal náš lov na nejlepší výtvor a customizaci Nintendo Labo v Evropě vyhlášením soutěže Nintendo Labo Creators Contest.

Požádali jsme mistry vynálezce a všechny kreativní duše, aby nám předvedli, co se stavebnicí Nintendo Labo umí a byli jsme ohromeni kreativitou a představivostí, která z každého soutěžního příspěvku přímo čiší. Obrovské díky všem, kteří se zúčastnili!

Bez dalšího protahování, toto jsou finalisté distributorské země Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Polsko za každou kategorii: Creations, Customisations, Kids (věk 3-12 let)

Podívejte se!

Finalista kategorie Creations distributorské země: Matematická věž s překvapením (Szymon)

Creation_Winner

 

Finalista kategorie Customisations distributorské země: Zimní domeček (Monika)

Custom_Winner

 

Finalista kategorie Kids distributorské země: Kouzelný domeček (Veronika)

KIDS_Winner

 

Každý z výše zveřejněných soutěžících obdrží pár ovladačů Nintendo Switch Joy-Con v jedinečném designovém provedení a kopii Nintendo Labo: Vehicle Kitu, který jsme nedávno vydali. Mimo to obdrží také Nintendo Labo Creators Contest trofej!

Creators Contest tímto ale nekončí…

Příspěvky všech finalistů Evropy budou brzy vyhodnoceny porotou složenou z Nintendo Labo expertů, jejichž identita prozatím zůstává utajena. V každé kategorii vyhlásí celoevropského vítěze. Přijďte se podívat, kteří finalisté se stanou vítězi a domů si odnesou velkou cenu: jedinečnou konzoli Nintendo Switch v designu Nintendo Labo!

Více informací o soutěži Creators Contest najdete na oficiálních webových stránkách Nintendo Labo.

img_C