Pokémon Direct představil nové Pokémon hry

Během poslední Pokémon Direct prezentace představil Tsunekazu Ishihara, prezident a CEO společnosti The Pokémon Company, společně s Junichi Musadou, ředitelem společnosti GAME FREAK, hned několik Pokémoních novinek mířících na konzole společnosti Nintendo. Celou prezentaci si můžete pustit již teď v playlistu Nintendo Direct prezentace, který najdete na oficiálním YouTube kanálu NintendoCZ.

Později během letošního roku Pokémoni poprvé dorazí na konzoli Nintendo Switch, a to ve hře Pokkén Tournament DX. Tato nová verze real time bojové hry z Pokémon universa nabídne veškerý obsah Wii U a arcade verzí hry Pokkén Tournament stejně jako řadu zcela nových herních prvků s cílem poskytnout hráčům ultimátní Pokkén zážitek. Pokkén Tournament DX nabídne kupříkladu:

NSwitch_PokkenTournamentDX

  • Pokkén kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv – Hrajte Pokkén Tournament DX v TV módu, handheld módu nebo se podělte o ovladač Joy-Con s dalším trenérem a užijte si bitvy jeden na jednoho v rámci tabletop módu skutečně kdykoliv a kdekoliv!
  • Noví bojovníci — Soupisku bojovníků z Wii U verze hry rozšíří Decidueye, stejně jako další Pokémoni z arcade verze.
  • Noví support Pokémoni – O podporu vaším bojovým Pokémonům se nově postarají také Litten a Popplio z poslední generace Pokémon her pro handheldy z rodiny Nintendo 3DS.
  • Team Battle mód – Vyberte si tři Pokémony a bojujte do posledního Pokéballu v novém Team Battle módu.
  • Group Match mód – Postavte se hráčům na podobné dovednostní úrovni v intenzivních online soubojích.
  • Denní výzvy – Plňte rozmanité denní výzvy a získejte další odměny.
  • Watch battle replay – Pilujte své dovednosti sledováním replayů ostatních hráčů nebo sdílejte záznamy svých vlastních zápasů díky této zcela nové herní funkci.
  • Rovnou ve víru bitev – všichni bojovníci a Support Pokémoni budou dostupní hned od prvního spuštění hry.

 

Pokkén Tournament DX vyjde exkluzivně na konzoli Nintendo Switch 22. září tohoto roku.

 

Během Pokémon Direct prezentace měli fanoušci možnost vidět také první záběry nejnovějších přírůstků v rámci série hlavních Pokémon her pro kapesní konzole nesoucí názvy Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon. Tyto nové verze her Pokémon Sun a Pokémon Moon byly rozšířeny o nové části příběhu i další nové herní prvky a mají naplánované datum vydání na 17. listopadu letošního roku. Více informací o těchto hrách bude odhaleno během následujících měsíců.

PokemonSunMoonUltra

 

Majitelé kapesních konzolí z rodiny Nintendo 3DS se pak mohli těšit ještě z jedné novinky, a to oznámení her Pokémon Gold a Pokémon Silver pro Nintendo 3DS Virtual Console. Poprvé vydané 21. listopadu 1999 v Japonsku je toto ikonické duo druhou generací Pokémon her pro kapesní konzole společnosti Nintendo a ve svých Virtual Console verzích tyto hry nabídnou stejný zážitek jako jejich původní verze, a to včetně dobového zobrazení. Samozřejmostí ale budou některé výdobytky moderního herního průmyslu, jako je bezdrátová komunikace pro bitvy a výměnu Pokémonů. Obě hry budou kompatibilní se službou Pokémon Bank a jejich vydání je naplánováno na letošní podzim.

 

Pro více informací o hrách Pokkén Tournament DX, Pokémon Ultra Sun, Pokémon Ultra Moon, Pokémon Gold a Pokémon Silver, prosím navštivte webové stránky Pokemon.co.uk.

.

.

.

To si tak jdu vysokou trávou… a hle, kódy na Lycanroca v jeho Midnight formě do her Pokémon Sun & Moon!

E7A4XQAN35YWY9YZ
E7A4XQCFY5R87UZ4
E7A4XQE7WGWLGQ7P
E7A4XQEAP47AW4Z4
E7A4XQG44T6QZ3CU
E7A4XQGGZCA6L35P
E7A4XQKF76F8EW87
E7A4XQLAKD3DXJTG
E7A4XQUQQQGNMFEP
E7A4XQZ24ULKQ3EE
E7A4XR5U3L5XR4YG
E7A4XR5WHHXMSPLN
E7A4XRC44K58R2Z2
E7A4XRKRM6K4G6AN
E7A4XRKUKTTMZKZ2