První oficiální Pokémon GO sraz aneb obnovená Pokémoní mánie dorazila do České republiky

Značka Pokémon letos slaví dvacáté výročí ve velkém stylu. Kromě standardních věcí jako jsou nejrůznější speciální nabídky, merchandise či sběratelské předměty a herní hardware se tak fanoušci kapesních příšerek dočkali kupříkladu vydání původní trojice Pokémon her v digitální verzi pro novou generaci kapesních konzolí společnosti Nintendo z rodiny Nintendo 3DS. Majitelé titulů Pokémon X/Y a Pokémon Alpha Sapphire/Omega Ruby navíc mohou v průběhu celého roku 2016 získat řadu legendárních a mýtických Pokémonů. V neposlední řadě se všichni fanoušci této série na podzim dočkají nové generace tohoto japonského fenoménu v dvojici titulů nesoucích názvy Pokémon Sun a Pokémon Moon.

Tím největším dárkem pro všechny fanoušky této značky je ale zatím hra pro chytrá mobilní zařízení jménem Pokémon GO, která tento víkend oficiálně vyšla také v České republice a přináší svět kapesních příšerek všude, kde budete mít přístup k mobilním datům nebo wi-fi. Díky systému rozšířené reality navázaného na mapy společnosti Google ve světových metropolích i těch nejmenších vesnicích ze dne na den vyrostly stadióny a samotní Pokémoni jsou takřka všude, kam se nadšení trenéři podívají skrze kameru svého chytrého mobilního telefonu nebo tabletu. Stát se trenérem Pokémonů tedy nikdy nebylo jednodušší. Stačí mít kompatibilní zařízení, stáhnout si zdarma aplikaci, zapnout GPS a vydat se do světa!

 

Tento víkend se zároveň na pražském Václavském náměstí odehraje první velký český oficiální sraz. Účastníci se mohou krom velkého lovu v centru Prahy těšit také na možnost vyhrát tématické věcné ceny a pokud bude již dostupný, tak také na vůbec první polní testování náramku Pokémon GO Plus v České republice! Více se dozvíte na Facebook profilu této akce.

Trenéři toužící objevit nebo znovuobjevit kořeny značky Pokémon teď navíc mají jedinečnou příležitost znovu se pustit do lovu kapesních příšerek tradičním způsobem. V rámci akce Slevoléto 2016 lze totiž ve všech dobrých herních obchodech zakoupit zařízení z poslední generace kapesních konzolí společnosti Nintendo za doposud nejnižší ceny, a stejně tak vybrané Pokémon hry. Fanoušci logických her si pak pro svá zařízení z rodiny Nintendo 3DS mohou rovnou zdarma stáhnout titul Pokémon Shuffle.

Summer_sale_CZ_TRETI_vlna

 

Staňte se mistry Pokémonů a oslavte dvacáté výročí značky Pokémon s aplikací Pokémon GO, chystanými novinkami Pokémon Sun a Pokémon Moon nebo zavzpomínejte na starší dobrodružství s Pokémony v rámci akce Slevoléto 2016. Chyťte je letos konečně všechny!