Rozšiřte své dobrodružství ve hře Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia se stažitelným obsahem již v den jejího vydání

Letitá a neustále se rozrůstající RPG série Fire Emblem se již brzy rozroste o další nové dobrodružství nesoucí název Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, které vyjde na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS již 19. května tohoto roku. Toto nové pojetí v Japonsku exkluzivně vydané hry Fire Emblem Gaiden umožní evropským hráčům prožít příběh Alma a Celicy společně s jejich oddělenými cestami za nastolením míru na kontinentu.

 

Počínaje 19. květnem budou moct hráči postupně rozšířit své dobrodružství za pomoci pětice velkých DLC balíčků, které jim umožní získat více zlata a zkušeností, prozkoumat skrytou minulost Valentie a naverbovat nové hratelné postavy. Pro fanoušky série tyto DLC balíčky budou představovat další nálož zážitků do tak již robustního RPG.

 

Všechny tyto balíčky a jejich jednotlivé části mohou být zakoupeny samostatně, čímž dávají hráčům naprostou svobodu v tom zda, kolik a jaký obsah si budou chtít pořídit. Season Pass pro hru Fire Emblem Echoes: Shadow of Valentia pak nabídne všech pět balíčků za 44,99 Euro. Zakoupením Season Passu tak fanoušci toužící po všech dostupných rozšířeních ušetří přes 30 % oproti tomu, kdyby všech 22 kousků nového obsahu zakoupili samostatně.

C-6DAvlW0AMOJ4j

  • DLC Pack #1 – Fledgling Warriors Pack (vychází 19. května za 7,99 Euro a bude obsahovat tři nové přídavky): Ideální pro hráče, kteří nejsou daleko v příběhu. Tento balíček totiž obsahuje nový dungeon jménem The Astral Temple, který hráčům umožní získat více předmětů a dvě nové bojové mapy, přičemž jedna je ideální pro hromadění peněz, zatímco druhá pro získání dodatečných zkušenostních bodů.

 

  • DLC Pack #2 – Undaunted Heroes Pack (vychází 25. května za 9,99 Euro a bude obsahovat tři nové přídavky): Krom nového dungeonu s názvem The Inner Sanctum bude tento balíček obsahovat také dvě nové náročné bojové mapy určené pro silnější a zkušenější hrdiny, kdy jedna bude ideální pro získání ještě většího množství zkušeností zatímco ta druhá k nahromadění ještě většího bohatství.

 

  • DLC Pack #3 – Lost Altars Pack (vychází 25. května za 14,99 Euro a bude obsahovat deset nových přídavků): Tajemný dungeon v tomto balíčku bude ukrývat sílu schopnou vylepšit postavy na třídy, které se v hlavní hře vůbec neobjeví, čímž jim umožní dosáhnout doposud nevídané síly.

 

  • DLC Pack #4 – Rise of the Deliverance Pack (vychází 1. června za 12,99 Euro a bude obsahovat 4 nové přídavky): Objevte nikdy předtím nevyprávěnou historii Valentie v tomto prolog balíčku. Připravte se na zcela nový příběhový obsah včetně dodatečného dabingu v sérii náročných map a nových podpůrných konverzací mezi vybranými hrdiny, stejně jako na možnost velet postavám, které v hlavní hře jinak nenajdete.

 

  • DLC Pack #5 – Cipher Companions Pack (Datum vydání bude odhaleno v následujících měsících, cena bude 4,99 Euro a bude obsahovat 2 nové přídavky): Někteří hrdinové z populární japonské karetní hry Fire Emblem Cipher vám ve hře Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia nabidnou své služby. Více informací o tomto DLC balíčku bude zveřejněno v následujících měsících.

 

Krom placených DLC se pak hráči budou moct těšit také na časově omezené nabídky zdarma stažitelného obsahu, které začnou dnem vydání hry, a které budou moct získat během hraní hry. Pro více informací o hře Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia si pusťte playlist tohoto titulu na našem YouTube kanálu NintendoCZ.

Rozšiřte své dobrodružství s novým stažitelným obsahem pro hru Fire Emblem Echoes: Shadow s Valentia už od 19. května tohoto roku, kdy hra vyjde na všechn zařízení z rodiny nintendo 3DS. Ve stejný dne bude k dispozici také speciální limitovaná edice hry obsahující také artbook, kovové pixelové odznáčky Alma, Celicy a Martha, oboustranný přebal hry, Sound of Echoes soundtrack selection CD a amiibo figurky Alma a Celicy.

 

LE_FE_officialStore