SLEVOLÉTO – přináší žhavé letní ceny Nintendo 3DS konzolí a her

Po nabídce pětice zvýhodněných balíčků kapesních konzolí Nintendo 3DS a Nintendo 3DS XL s jednou přidanou hrou přichází Nintendo s další speciální letní nabídkou. Tentokráte se ale jedná o čtveřici balíčků novější generace kapesních konzolí New Nintendo 3DS a jednoho, převážně pro mladší ročníky určeného, Nintenda 2DS. Konkrétně se jedná o následující balíčky:

  • Nintendo 2DS White & Red + hra YO-KAI WATCH za 2 690 Kč
  • New Nintendo 3DS Black + hry YO-KAI WATCH a Hyrule Warriors Legends za 4 990 Kč
  • New Nintendo 3DS White + hry YO-KAI WATCH a Hyrule Warriors Legends za 4 990 Kč
  • New Nintendo 3DS Animal Crossing HHD edice + hra YO-KAI WATCH za 4 990 Kč
  • New Nintendo 3DS Black + hry Dragonball Z a YO-KAI WATCH za 4 990 Kč



Screenshoty YO-KAI WATCH

Screenshoty Hyrule Warriors Legends

Své zbrusu nové New Nintendo 3DS si pak hráči budou moct rovnou vyzdobit také řadou speciálních výměnných krytů, které si taktéž budou moct pořídit za zvýhodněné ceny. V průběhu léta se zároveň chystá několik vln slev na tituly pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS, takže noví i stávající majitelé těchto kapesních konzolí dostanou příležitost průběžně rozšiřit či doplnit své herní sbírky. Ať už tedy sáhnete po původních modelech Nintendo 3DS a Nintendo 3DS XL či aktuální nabídce balíčků kapesních konzolí New Nintendo 3DS a Nintendo 2DS, určitě se na svých letních cestách nudit nebudete!

Pro více informací o produktech společnosti Nintendo za zvýhodněné ceny v rámci akce SLEVOLÉTO pečlivě sledujte webové stránky svých oblíbených herních obchodů.

Trailer YO-KAI WATCH

Trailer Hyrule Warriors Legends