Super Mario Run sprintuje pro zlato!

SMDP_ZAR_WWillu03_1_R_ad_1

Od svého vydání, které bylo 15. prosince tohoto roku, dosáhla hra Super Mario Run na magickou hranici čtyřiceti milionů stažení po celém světě během prvního týdne, což z ní dělá nejvíce stahovaný produkt na App Store v dějinách. Hra láme jeden rekord za druhým, včetně pokoření žebříčků App Store ve více jak sto čtyřiceti zemích a proniknutí do žebříčků deseti nejvýnosnějších aplikací ve více jak stovce zemi. Super Mario Run je vůbec první iOS hrou společnosti Nintendo a lze ji hrát na iPhonu, iPadu a iPodu za pomoci dotykové obrazovky.

V tomto titulu hráči vyrazí na dobrodružnou výpravu s Mariem a jeho kamarády skrze robustní herní módy. Od získání všech růžových, fialových a speciálních černých mincí v módu World Tour, až po šplhání žebříčky a překonávání kamarádů sbíráním co největšího počtu Toadů v módu Toad Rally, bude hra nabízet stále nové a nové výzvy. S novými tématickými předměty do Kingdom Builder módu navíc Super Mario Run nabízí hromadu nových překvapení k objevení.

Hra Super Mario Run může být stažena z App Storu zcela zdarma a hráči si v této verzi mohou vyzkoušet základní prvky tří herních módu – čtyři první mapy v módu World Tour, přístup do módu Toad Rally a možnost umístění limitovaného množství budov Kingdom Builder módu. Po stažení hry pak hráči dostanou možnost zaplatit jednorázový poplatek 9.99 €, kterým si odemknou celou hru, včetně dvaceti dalších úrovní do módů World Tour, větší variace tratí v módu Toad Rally a přes sto budov do Kingdom Builder.

Pro více informací navštivte webové stránky:  https://www.mojenintendo.cz/mario/