Super Smash Bros. novinky

Nintendo oznámilo nové postavičky, období vydání, online funčnost a nový „Smash Run“ mód – hra bude dostupná na Wii U i Nintendo 3DS

 

Nové Nintendo Direct video odhalilo podrobnosti o připravované hře Super Smash Bros. pro konzole Wii U i Nintendo 3DS. Tvůrce série Masahiro Sakurai oznámil, že Nintendo 3DS verze hry má plánované datum vydání letos v létě a verze pro Wii U by měla přijít na trh tuto zimu. Obě hry budou dostupné v obchodech i na Nintendo eShopu. Sakurai také prozradil detailnější informace o různých úrovních hry a předmětech, které se nachází v obou verzích, popsal funkčnost hry online a odhalil nový exkluzivní mód pro Nintendo 3DS verzi. Další oznámenou novinkou bylo, že Greninja, oblíbená postava ze hry Pokémon X a Pokémon Y, byla představena jako hratelná postava.

 

 

Podrobnosti ze speciálního Nintendo Directu zaměřeného na Super Smash Bros.:

Období vydání:

Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS je plánované na letošní léto. Super Smash Bros. pro Wii U můžeme očekávat v zimě 2014.

Perfektně plynulý 3D efekt:

Většina herních prvků Nintendo 3DS verze hry poběží na 60 snímcích za sekundu – vše ve stereoskopickém 3D.

„Smash Run“:

Exkluzivně pro Nintendo 3DS verzi hry je nový mód zvaný “Smash Run.” V tomto režimu, mají čtyři hráči pět minut k prozkoumání dungeonu, bojování s nepřáteli a k získání power-upů pro své bojovníky. Po pěti minutách všichni čtyři bojovníci vstoupí do bitevní arény a bojují s pomocí svých nově nabytých předmětů a power-upů. Nepřátelé v režimu Smash Run pochází z široké škály této herní série. Některé režimy hry vyžadují multiplayerový mód.

Nový vyzyvatel:

Greninja, úžasná konečná vývojová fáze Froakieho z Pokémon X a Pokémon Y, se připojuje do seznamu hratelných postav v Super Smash Bros. jak pro Wii U tak i pro Nintendo 3DS.

illust

Staré, ale dobré postavy:

Mnoho z klasických postav z předchozích Super Smash Bros. her se vracejí v Super Smash Bros. pro Wii U a Nintendo 3DS a mají nové schopnosti. Čtyři postavy, které se objevily v předchozích hrách, ale byly oznámeny až s tímto Nintendo Direct videem:

  • Zero Suit Samus: Je to tak! Zero Suit Samus je zpět, ale tentokrát je její postava plně hratelná. V nové hře disponuje tryskovými botami a je ještě silnější.
  • Sheik: Stejně jako Zero Suit Samus, tak i Sheik je další postava, která se objevila v předchozích Super Smash Bros. hrách, ale poprvé bude tato jedinečná postava hratelná. Šejk má nové pohyby, jako je Burst Grenade a Bouncing Fish.
  • Yoshi: V předchozích hrách stál Yoshi na dvou nohách shrbený, jako by se Mario na něj chystal skočit v každém okamžiku. Nová verze Yoshiho stojí úplně vzpřímeně, což z něho dělá ještě silnějšího bojovníka.
  • Charizard: Tato postava, hratelná pouze přes Pokémoního trenéra v Super Smash Bros. Brawl, je zde nyní samostatně hratelná.

 

screen-1

screen-2

screen-3

 

Online hraní:

 

Obě Wii U a Nintendo 3DS verze Super Smash Bros. nabídnou on-line multiplayer s dalšími hráči na stejné platformě. Hráči s širokopásmovým přístupem k Internetu mohou bojovat s kýmkoliv jiným, kdo je hraje tuto hru také a je on-line.

  • Pro hraní s náhodnými hráči on-line jsou k dispozici dva režimy: “For Fun” a “For Glory”. Ve “For Glory,” jsou na výběr variace úrovní Final Destination. V tomto režimu nejsou žádné rampy, zvýšené plochy nebo předměty. Je to čistě bitva mezi postavičkami. Ve “For Fun” režimu jsou všechny stupně vybírané náhodně a k dispozici jsou všechny předměty a power-upy.
  • Při hraní s přáteli je k dispozici plné přizpůsobení postav – hráči si mohou nastavit pravidla, úrovně a předměty podle sebe.

Rozmanitost úrovní:

Zatímco obsazení hratelných postav je stejné u obou verzí nových her​​, úrovně, kde se bitvy odehrávají, jsou diametrálně odlišné. Zaleží na hráči, pro který systém se rozhodne. Úrovně Wii U jsou založeny především na posledních konzolových hrách, zatímco úrovně u Nintenda 3DS čerpaly inspiraci z přenosných verzí her.