Team Battle mód a další vychytávky právě dostupné v nové bezplatné aktualizaci pro Tetris® 99 na Nintendo Switch

Zuřivé zápasy 99 hráčů ve hře TETRIS® 99 na Nintendo Switch právě díky novému Team Battle módu ještě nabraly na intenzitě. Team Battle mód umožňuje epická klání velkých skupin hráčů. Ať už se s přáteli plánujete utkat v obvyklé TETRIS® 99 potyčce nebo Team Battle módu, najdete a spojíte se jednoduše díky uzamykání zápasů na heslo.

V Team Battle módu se hráči na začátku hry připojí k jednomu ze čtyř týmů. Pokud mají některé týmy více členů než jiné, obdrží ty menší při zasažení boost do své útočné síly navíc. Hráči z boje postupně vypadávají a vyhrává ten tým, jehož členem je poslední hráč ve hře – a všichni členové týmu sdílí vítězství s ním.

Hráči, kterým se hned na začátku hry nepoštěstilo a odešli s KO, automaticky přechází do diváckého módu, odkud mohou posílat „lajky“ a povzbudit ostatní členy týmu. Doporučujeme však zůstat v zápase, dokud se váš tým neumístí. Při dřívějším odchodu ze zápasu neobdržíte XP body, případně pokud se účastníte Grand Prix eventu, přijdete o důležité event body.

Mezi dalšími novinkami, které aktualizace přináší, jsou: nové nastavení ovládání, nové ikonky uživatelů, nová možnost uplatnit 30 herních tiketů za exkluzivní Special Themes, které byly k vidění během minulých eventů. Nyní dostupné jsou následující Special Themes: TETRIS®  z původní Game Boy verze hry, SplatoonFire Emblem: Three Houses a Super Kirby Clash.

Spolu s Team Battle módem do hry dorazila také TETRIS 99 Grand Prix 10. Začátek proběhl dnes 13. prosince v 8:00 středoevropského času a event poběží do 17. prosince 7:59 středoevropského času. Všichni členové Nintendo Switch Online* se mohou zúčastnit TETRIS 99 Grand Prix 10 a vyzkoušet si také nový Team Battle mód. Body jsou udělovány na základě umístění v jednotlivých zápasech. Na konci eventu obdrží nejlepších 999 hráčů 999 Gold Points, se kterými si může v Nintendo eShopu pořídit něco ze svého wishlistu na Nintendo Switch. Více informací o My Nintendo Gold Points získáte na webových stránkách My Nintendo Gold Points.

TETRIS 99 obsahuje kompetitivní online mód, který je dostupný pouze členům Nintendo Switch Online. Vlastníci digitální verze si mohou zakoupit Big Block DLC, které do hry přináší několik offline módů. Dostupná je také fyzická kopie hry TETRIS 99, která zahrnuje hru, všechna DLC a roční členství Nintendo Switch Online pro jednoho.

Nový Team Battle mód v TETRIS® 99 umožňuje epická klání velkých skupin hráčů. TETRIS 99 Grand Prix 10 běží dnes od 8:00 do 17. prosince 7:59. Nejlepších 999 hráčů se může těšit na 999 Gold Points k uplatnění v Nintendo eShopu.