Universal Parks & Resorts a společnost Nintendo probudí zábavu Nintendo produktů k životu v rozlehlých vysoce tématických prostředích

Představte si Nintendo zážitek větší než sám život. Obrovské Piranha rostliny rostoucí do smrtící krásy? Bloky, power-upy a další známé věci všude okolo vás? A do toho Mario a jeho kamarádi provázející vás tímto zcela novým světem.
Vstoupíte do zcela nového světa plného ikonické Nintendo zábavy, hratelnosti, hrdinů a zloduchů. A to vše ve třech tématických oblastech. Podívejte se na více v oficiálním oznamovacím videu na YouTube.

Kreativní vizionáři stojící za legendárními světy společnosti Nintendo, společně pracují s kreativními týmy společnosti Universals na speciálních atrakcích. Jejich cílem je přivést postavy, akci a dobrodružství her společnosti Nintendo k životu skrze tyto speciální tématické oblasti, a to novými a inovativními způsoby, které je dělají tak speciálními. Každé dobrodružství, všechna zábava a zážitky, které znáte z televizních obrazovek budou okolo vás naprosto dech beroucím autentickým způsobem!

Shigeru Miyamoto, ředitel a kreativní tvůrce Nintenda, hovoří o funkcí atrakcí s Markem Woodburym, prezidentem Universal Creative. © 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

 

  • Tématické Nintendo oblasti se objeví v Universal Studios Japan, Universal Orlando Resort a Universal Studios Hollywood.
  • Budou rozlehlé a interaktivní. Budou mít vysoce tématická a autentická prostředí plná atrakcí, obchodů a restaurací.
  • Hosté se budou cítit jako by hráli své oblíbené hry v reálném životě.
  • Najde se zde něco pro každého bez ohledu na věk a herní zkušenosti.
  • Plánování a vytváření těchto oblastí je v procesu realizace a budou otvírány postupně v průběhu příštích několika let.

 

Shigeru Miyamoto, tvůrce Maria, stojí před Universal Orlando Resort. Nintendo-tématické oblasti budou vytvořeny na třech různých místech po světě. © 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

 

Tyto nové tématické oblasti jsou výsledkem globálního partnerství mezi Universal Parks & Resorts a společností Nintendo, dvěma ikonami v zábavním průmyslu. Tématické parky Universalu jsou vysoce populární rodinným prostředími a unikátními zážitky pro miliony lidí díky podmanivým postavám, příběhům a inovativním technologiím. Každý Universal tématický part oznámí detaily o své vlastní Nintendo oblasti v blízké budoucnosti.