Už 29. června 2018 se můžete těšit na nové hry z produktové řady Nintendo Selects a také na dva nové bundly!

Pro všechny hráče, kteří rádi objeví novou hru, kterou předtím neviděli, i pro ty, kteří si rádi oživí herní vzpomínky, je tu řada produktů Nintendo Selects, která nabízí zajímavé herní tituly za úžasnou a dostupnou cenu. Už teď jsou v nabídce tituly jako Super Mario 3D Land, Kirby: Triple Deluxe nebo Luigi’s Mansion 2 – všechny pro zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

Už 29. června se do nabídky připojí tři další tituly, které představují jedny z nejoblíbenějších her vydaných na zařízení z rodiny Nintendo 3DS a jejichž společný prodej dosahuje vice než 4,34 milionů kusů napříč Evropou.

Tři nové Nintendo Selects hry

  • Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo – Animal Crossing je životní simulací očima Nintenda, ve které Vás cesta osudu zavede do mladého městečka plného roztomilých zvířátek, která zde žijí, pracují a užívají si. Vy budete jediným lidským obyvatelem tohoto města, ale nebojte se, tato zvířátka nekoušou.
  • Donkey Kong Country Returns 3D – Donkey Kong a Diddy Kong, dva z nejoblíbenějších a zároveň zaručeně nejchlupatějších videoherních hrdinů tohoto světa, slaví svoji premiéru na konzoli Nintendo 3DS. S předělávkou divoké plošinovky Donkey Kong Country Returns, která vyšla původně v roce 2010 pro Wii, začnou řádit také v džungli do kapsy a navíc za rozumnou cenu!
  • Super Mario Maker for Nintendo 3DS – Popadněte svou čapku a nechte svou představivost urvat se ze řetězu ve hře Super Mario Maker pro Nintendo 3DS. Těšit se můžete třeba na 100 nových úrovní navržených společností Nintendo v Super Mario Challenge, kdy každá obsahuje dodatečné výzvy k překonání za bonusové medaile! A co třeba se zabavit ostatními hráči vytvořenými úrovněmi? Stačí se připojit na internet, vstoupit do Course Worldu a vybrat si ze záplavy úrovní vytvořených ve Wii U verzi hry Super Mario Maker. Se stovkou nových výzev a doporučenými úrovněmi vždycky narazíte na něco nového a jedinečného!

Dnes společnost Nintendo také oznámila dva nové členy do pomyslné rodiny bundle – New Nintendo 2DS XL bundle s předinstalovanou hrou Mario Kart 7 a New Nintendo 2DS XL bundle s předinstalovanou hrou Tomodachi Life. Obě dvě tyto hry budou na obrazovkách New Nintendo 2DS XL konzole jen zářit a díky zpětné kompatibilitě si na nich užijte i ostatní Nintendo 3DS hry hratelné ve 2D.

Konzole New Nintendo 2DS XL Černá + Limetkově zelená včetně předinstalované hry Mario Kart 7

MK7_Black__LimeGreen_EUR

Mario Kart 7 – Pohodlně se usaďte, zapněte bezpečnostní pásy, otočte klíčkem… zelená, šlapneme na plyn a jedem! Nejzábavnější závodní hra všech dob – Mario Kart, přichází na Nintendo 3DS! Tento sedmý díl, přináší do vaší oblíbené hry spoustu novinek. Detailní grafika beroucí dech s prostorovým trojrozměrným efektem, který je viditelný pouhým okem a ovládání prostřednictvím analogové páčky Circle Pad nebo pomocí pohybového ovládání jsou jen dvě z nich.

Konzole New Nintendo 2DS XL Bílá + Levandulová včetně předinstalované hry Tomodachi Life

TL_White__Lavender_EUR

Tomodachi Life – Vytvořte si vlastní skupinu přátel, rodinu nebo vaše oblíbené postavy z televize, filmu a sportu. Jako Mii postavy ožijí se svým vlastním hlasem a osobností – to vše na jednom divokém a veselém ostrově, kde neustále objevujete něco nového. Skutečné citové pouto, které již sdílíte s vašimi postavami vás udrží přilepené k dramatům, intrikám a veselí plynoucím z jejich mimořádných každodenních životů, které se často vyvíjí nepředvídatelnými a bouřlivými způsoby.