ÚŽASNÁ VĚDKYNĚ DR. COYLOVÁ SE PŘIDÁVÁ DO RINGU ARMS V NOVÉM UPDATU

Od začátků prodejů hry ARMS, které začaly 16. června letošního roku, bylo do této unikátní bojovky přidáno hodně obsahu – noví bojovníci, arény a módy. Ani dnešní aktualizace na verzi 5.0 není výjimkou a přidává další postavu – Doktorku Coylovou, se kterou se celkový počet zápasníků zvedl na 15, včetně Master Mummy a Twintelle, kteří si to spolu rozdají v nadcházejícím Party Crash v sobotu 30. prosince.

Chara_Coil_00

Doktorka Coylová, známá jako “Úžasná vědkyně”, je ředitelkou ARMS Laboratories a certifikovaný génius. Už jako holčička byla fascinovaná ARMS a proto se rozhodla věnovat celý svůj život výzkumu ARMS. Její plány nejsou nijak zločinné – prostě chce být tou nejlepší ARMS zápasnicí všech dob… i když to občas znamená stát se testovacím subjektem vlastních experimentů. Její bolest a tvrdá práce ale budou stát za to, pokud vyhraje ARMS Grand Prix! Dr. Coylová přináší své nové ARMS: Lokjaw, Parabolu a Brrchuk, skvělé na porážení nepřátel v jejím přísně tajném výzkumném středisk, [NÁZEV CENZUROVÁN].

Chara_Coil_01

Co se dalších ARMS novinek týče, třetí Party Crash začne 30. prosince v 10:00 a postaví proti sobě Master Mummy proti královně stříbrného plátna, Twintelle. Online event, ve kterém se proti sobě hráči postaví v množství střídajících se zápasů, Party Crash je jednou z nových vlastností ARMS, spolu s odznaky získanými za splnění určitých úkolů, možností přizpůsobit si ovládání, nové tréninkové activity a dalšími, které hru obohatily od jejího launche v červnu.

Chara_Coil_02

Pro ty, kteří s Party Crashem zatím nejsou obeznámeni, přinášíme několik důležitých detailů:

Co je vlastně Party Crash zač?

Jedná se o časově omezenou akci, která dočasně nahradí položku Party Match. Hráči z celého světa se mohou připojit do rychlých soubojů a získat body, aby zvýšili svůj Lab Level (speciální Party Crash metrika, která informuje o hráčově postupu během eventu). Na konci celé akce dostane každý zúčastněný herní měnu a odznaky podle toho, jakého Lab Levelu dosáhli. Jedná se o skvělou příležitost, jak získat zajímavé odměny.

Co jsou zač ti “hlavní zápasníci”?

Každý Party Crash proti sobě postaví dvě postavy do vzrušující soutěže. Pokud budete hrát za jednu z těchto postav, získáte bonusové body, které vám pomohou zvýšit váš Lab Level. Odznaky, které získáte za postup na určité Lab Levely, budou spojeny s hlavním zápasníkem, za kterého jste během eventu hráli víc. Co když žádná z vašich oblíbených postav není hlavním zápasníkem? Žádný problém, do ringu můžete s kteroukoliv postavou.

Kdo jsou Master Mummy a Twintelle?

Zabalený v obvazech, to je “”, Master Mummy. S netypickým tělem pro mumii, tento těžkotonážní zápasník sází údery jako nikdy jiný a je také jediný, kdo si dokáže doplnit zdraví, když se brání. Vše, co o něm víme je, že se jednoho dne probudil v Mauzoleu a později vstoupil do Grand Prix.

Ohromná celebrita, hvězda stříbrného plátna osobně: Twintelle. Ocenění a uznání za herectví jí nestačilo, proto začala používat své stříbrné copy, aby získala ARMS titul. Zatímco nabíjí své útoky, její herecká aura dokáže zpomalit blížící se ARMS protivníka, čímž se z ní stává silný nepřítel.

Kdy se Party Crash koná?

Od soboty 30. prosince 2017 10:00 do úterý 2. ledna 2018 10:00.

Chara_Coil_03

Jak z Party Crashe vytěžit co nejvíc?

Kromě účasti v co nejvíce soubojích můžete počet získaných odměn nakopnout i jinými způsoby. Prvním jsou speciální ARMS, které zvýší počet získaných bodů, pokud jimi budete vybaveni. Mění se každých 15 minut, takže buďte ve střehu! Kromě toho se také budou pravidelně objevovat bonusové časové úseky, které přinesou speciální pravidla a módy – třeba “One Hit Wonder”, kde je každý zápas rozhodnut Knockoutem jednou ranou nebo “SO MUCH RUSH”, kdy je vaše Rush Gauge stále plná. Všechny body získané během těchto časových úseků se násobí a pomáhají získávat Lab Levely rychleji. Časový rozvrh Bonus ARMS a Bonusových časových úseků můžete zhlédnout na praktické obrazovce přímo ve hře. Štěstí přeje připraveným!

Chara_Coil_04

Dr. Coylová, ředitelka ARMS Laboratories, se dnes přidává do bitvy v ARMS verze 5.0 updatu spolu s novým Party Crash eventem, kde se proti sobě postaví děsivý Master Mummy proti okouzlující Twintelle. Event se bude odehrávat od soboty 30. prosince 10:00 do úterý 2. ledna 10:00.