Užijte si zábavy plnou rodinnou dovolenou kdykoliv, kdekoliv s Go Vacation

Dovolená v rekreačním středisku ve vašich rukou se hrou GO VACATION, která vyjde 27. července na Nintendo Switch. Ostrov Kawawii nabízí vice než 50 různých her a aktivit pro každého. Od sky divingu a plážového volejbalu až po tenis a koulovačku. Na hru se můžete podívat v novém oznamovacím traileru zde.

Vytvořeno uznávanými BANDAI NAMCO Studios Inc., GO VACATION obsahuje spoustu kooperativních a kompetitivních her, které lze hrát v sólo módu nebo až se 4 hráči na jedné Nintendo Switch konzoli nebo v lokálním multiplayeru. Některé aktivity nabízí možnost využít pohybové ovládání, což z máchání tenisovou raketou nebo házení sněhových koulí udělá ještě mnohem větší zábavu.

Objevujte nová překvapení každý den v nových dobrodružstvích ve 4 různých resortech, která jsou dostupná na ostrově Kawawii. Během prozkoumávání resortu, ať už pěšky, na koni, na sněžném skútru nebo dalšími způsoby, mohou hráči najít spoustu sběratelských předmětů, výzev a další možnosti, jak si zvýšit level a upravit svoji postavu. Vyzdobte si svoji vilu, ochutnejte vynikající pokrmy v jednom z dostupných food trucků a foťte si roztomilá zvířátka, která se v resortech ukrývají. Pravidelné výzvy a odměny, jako například speciální kostýmy a různá psí plemena, budou motivací hráčů, aby se vraceli na ostrov Kawawii zažít nová dobrodružství.

Dovolená v rekreačním středisku ve vašich rukou se hrou GO VACATION, která vyjde 27. července na Nintendo Switch