Velký update pro Splatoon 2 představí nový rank X, spoustu nového vybavení a návrat Callie

25. dubna 2018 můžou hráči očekávat bezplatný a nový obsah pro Splatoon 2 na konzoli Nintendo Switch. Po stažení velkého nového updatu (Verze 3.0.0) pro Splatoon 2 hráči získají přístup k obrovskému množství novinek. Mezi tento nový obsah patří například nová výzva v podobě X Ranku pro nejlepší hráče v Ranked Battle módu, více než 100 kousků nového i již známého vybavení, balanční změny zbraní a návrat Callie ze známého dua Squid Sisters.

 

Rank X je extrémně náročná Ranked Battle zkušenost určená jen pro ty nejlepší z nejlepších. Hráči kteří jsou v současném hodnotícím systému na úrovni S+10 budou automaticky označeni rankem X po stažení updatu. Hráči ranku X budou bojovat o úroveň X Power. Hráči s podobnou X Power úrovní budou párováni navzájem ve stejném ranku X. Jednou za měsíc bude v sekci SplatNet2 v mobilní aplikaci Nintendo Switch Online vyhlášeno 500 hráčů s nejvyšší X Power úrovní z každého ze čtyř Ranked Battle módů.

 

Spolu s tímto vyhlášením se X Power úroveň každý měsíc vynuluje. Při tomto obnovení, hráči jejichž X Power úroveň klesne níže než předem nastavená hranice spadnou do S+9. Tento nový systém povzbuzuje hráče, aby se zlepšovali, udržovali své herní schopnosti a nesnažili se jen dosáhnout vyššího ranku.

 

První obnovení X Power úrovně bude 31. května a v budoucnu se všechna obnovení odehrají v prvním dni měsíce. Součástí těchto pravidelných obnov bude rotace 8 vybraných map v každém módu – 2 mapy se budou měnit každé 2 hodiny, nové zbraně a také nové mapy. Tento update také přinese návrat populární mapy Camp Triggerfish a 4 zbraně k tomu.

 

Kromě ranku X představí více než 100 kousků vybavení – nové, ale i z původní hry Splatoon – a nové písničky od Chirpy Chips, populární kapely chiptune stylu z první hry. Update obsahuje i několik balančních změn zbraní, bugfixy a jiné změny.

 

Konečně se dočkáme návratu Callie ze známého dua Squid Sisters. Poté, co hráči splní určitou podmínku po stažení updatu, se Callie objeví v Tentakeel Outpost v Octo Canyon. Callie hráči nabídne poslední multiplayer data o jeho postavě.

 

Ve světě Splatoonu 2 se také 31. března odehrál Splatoon European Championship a vítězem se stal německý tým Gucci Gang, který ve finále porazil tým El Firmament se skórem 2-0. Gucci Gang teď bude reprezentovat Evropu na té nejvyšší úrovni, a to na Splatoon 2 World Championship 11.-12. června v Los Angeles. Čelit bude těm nejlepším týmům ze Spojených států, Kanady, Japonska a Austrálie s Novým Zélandem – povede se jim stejný úspěch i na světové úrovni? Na nejlepší okamžiky ze Splatoon European Championship se můžete podívat na našem oficiálním YouTube kanálu.

 

25. dubna bude vydán velký nový update (Verze 3.0.0) pro Splatoon 2, který představí nový náročný rank X pro nejlepší hráče z Ranked Battle, více než 100 kousků nového, ale i již známého vybavení, balanční změny zbraní a návrat Callie ze známého dua Squid Sisters. 31. března se stal německý tým Gucci Gang evropskými šampióny a zúčastní se Splatoon 2 World Championship 11.-12. června v Los Angeles