Vydejte se na cestu jako žádnou jinou s Octopath Traveler, který dnes vychází exkluzivně pro Nintendo Switch

Vydejte se na velkolepé dobrodružství jako jeden z osmi hrdinů, každý s jiným původem, talenty a cílem. Kde vaše cesta začne? S kým se spojíte? A kam půjdete dál? Všechna tato rozhodnutí zůstávají kompletně na hráči v Octopath Traveler, který dnes vychází exkluzivně pro Nintendo Switch. Na oslavu vydání si hráči mohou užít nový Overview Trailer, který nabízí hlubší pohled na hru a její herní mechaniky.

V Octopath Traveler se hráči setkají s osmi unikátními cestovateli, každý se svým osobním příběhem k odhalení. Použitím speciálních schopností postav, “Path Actions”, mohou hráči ovlivňovat svět okolo sebe a využívat pokročilé taktiky používající Boost sytém v pohlcujících tahových soubojích. Octopath Traveler je originální RPG od SQUARE ENIXu, které můžete hrát kdykoliv a kdekoliv na Nintendo Switch.

Octopath Traveler je dostupný pro Nintendo Switch jako digitální kopie na Nintendo eShopu nebo jako fyzická verze v obchodech. Od dnešního dne je také dostupná Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition. Speciální edice, která obsahuje pop-up knihu, mapku a repliku herní mince. Hráči mohou hru před zakoupením vyzkoušet v Prologue Demu, speciální demoverzi dostupné na Nintendo eShopu, která obsahuje první kapitolu hry a umožňuje převést uložené pozice do plné verze hry.

Připravte se na velkolepé dobrodružství s novým Overview Trailerem. Vyzkoušejte bezplatné Prologue Demo a převeďte si z něj uložené pozice do plné verze Octopath Traveler, dostupné od 13. Července na Nintendo Switch.

Pro více informací navštivtehttps://www.mojenintendo.cz/switch/index.php?page=octopathtraveler