Zažijte klasický příběh Pokémon inspirovaný hrou Pokémon Go v Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Vezměte Pikachu nebo Eevee na dobrodružství v regionu Kanto a připravte se chytat Pokémony způsobem inspirovaným Pokémon GO v Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee!, které na Nintendo Switch vychází 16. listopadu 2018. Zhlédněte nový launch trailer na YouTube.

S více než 300 miliony prodaných her série Pokémon a více než 800 miliony stažení hry Pokémon GO je Pokémon světovým fenoménem. Do Evropy přišel roku 1999 a nyní je připraven znovu posílit s pátečním uvedením her Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! na trh. Tyto dva nové konvenční Pokémon tituly jsou k dispozici pouze na Nintendo Switch, unikátní domácí konzoli společnosti Nintendo, se kterou hrajete kdykoliv, kdekoliv, s kýmkoliv a které se již ve světě prodalo více než 22 milionů kusů.

 

Hráči Pokémon GO mají možnost přesunout vybraného Pokémona, kterého chytí v reálném světě, do své hry Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! propojením svého chytrého zařízení s konzolí Nintendo Switch pomocí Bluetooth Low Energy.

 

Vychutnej si příběh – zjisti, jak vše začalo

S přístupnější hratelností v nových titulech zveme nejen fanoušky dvacetileté historie Pokémonů, ale každého, kdo právě třeba díky hře Pokémon GO sérii objevil, aby se stali trenéry Pokémonů v původním příběhu Pokémon. Dobrodružství začíná v Oblázkovém městě na cestě stát se tím nejlepším trenérem Pokémonů. K tomu bude třeba poznat, chytit a vychovat mnoho různých Pokémonů. Původní příběh hry Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition si nyní zahrajete z vašeho obýváku ve vysokém rozlišení. Spolu se svým parťákem Pikachu nebo Eevee zmaříte podlé plány Rakeťáků, kteří chtějí Pokémony využít pro své nekalosti. Ale i potom, co jste dohráli příběh, máte stále, co na práci. Vyzvěte na souboj zkušené Master Trenéry nebo se pokuste chytit všech 151 Pokémonů. Ty původně objevené v Kanto regionu, které chytíte v Pokémon GO je navíc možno přesunout do Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee!

 

1      2

 

Pozvěte kamaráda na cestu za dobrodružstvím kdykoliv, kdekoliv

Sdílejte zábavu se svou rodinou a přáteli pomocí Support Play. S tímto prvkem si mohou svět společně projít například dva sourozenci – s jedním Joy-Con ovladačem a Poké Ball Plus (nebo s pomocí dvou Joy-Con ovladačů). Ani jeden přitom nepřijde o svého vlastního parťáka Pokémona. V souboji mají každý kontrolu právě nad svým Pokémonem a při chytání vyšší šanci hozením Poké Ballem současně. Díky výhodám konzole Nintendo Switch s vámi rodina i přátelé mohou chytat Pokémony jak doma u televize, tak na cestách. Spolu kdykoliv a kdekoliv.

3       4

 

Chytejte Pokémony jako nikdy předtím s Poké Ball Plus

Vůbec poprvé v sérii Pokémon mohou hráči uchopit Poké Ball Plus a chytat Pokémony jednoduše naznačením hodu tak jako opravdový trenér Pokémonů. Poké Ball Plus je zařízení, které vypadá jako opravdový Poké Ball a může nahradit Joy-Con ovladač při hraní a chytání Pokémonů v Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! Navíc obsahuje pohybové ovládání a hráči tak mohou cítit rachot a slyšet Pokémona uvnitř – tak jako by doopravdy chytili Pokémona.

 

Poké Ball Plus je také kompatibilní s Pokémon GO. Po připojení se hráči nemusí dívat na mobil, aby zjistili, zda je Pokémon poblíž. Zmáčknutím tlačítka na Poké Ball Plus hodíte Poké Ball a zařízení se rozsvítí a zavibruje podle toho, zda byl hod úspěšný. Dokud je Poké Ball Plus k chytrému telefonu hráče připojený, měří ušlou vzdálenost pro líhnutí vajec a získávání sladkostí (candy) pro vašeho buddy Pokémona.

 

5      6

 

Propojte hru s Pokémon Go pro ještě více zábavy

Tituly Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! jsou s Pokémon GO zásadně provázané. Všechny Pokémony původně objevené v regionu Kanto, které chytíte v Pokémon GO, je možné přenést do obou nových her na Nintendo Switch.

 

7

 

GO Park komplex je místem, kam Pokémoni ze hry Pokémon GO po synchronizaci s Pokémon: Let’s Go, Pikachu! nebo Pokémon: Let’s Go, Eevee! dorazí, místem, kde vaši Pokémoni pobíhají a hrají si. Počet účtů Pokémon GO, které je možno s jedním profilem v Pokémon: Let’s Go, Pikachu! nebo Pokémon: Let’s Go, Eevee! propojit, není omezen. To znamená, že nejste limitováni k propojení pouze se svým vlastním Pokémon GO účtem – Pokémony můžete získat také od své rodiny a přátel.

 

Vydejte se spolu s Pikachu nebo Eevee za dobrodružstvím do regionu Kanto a chytejte Pokémony zcela novým způsobem v Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee!, které na Nintendo Switch vychází 16. listopadu 2018. Zažijte klasický příběh Pokémon, chytejte Pokémony s ovladačem Poké Ball Plus a přenášejte je z Pokémon GO do obou her Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee!