Zničte ďábelské přeludy – a zničte je stylově jako popová hvězda – již 24. června v unikátním japonském RPG Tokyo Mirage Sessions #FE

Každý, připravený na úplně nový druh RPG zážitku, by si měl v kalendáři zaškrtnout 24. června a připravit se na to, že ve hře Tokyo Mirage Sessions #FE pro konzoli Wii U bude muset předvést skutečně virtuózní vystoupení. V tomto novém titulu od mistrů RPG, studia Atlus, se tahové bitvy a příběh zasazený do moderního Japonska míchají s prvotřídní produkcí do naprosto jedinečného herního zážitku. Výsledkem je energická hra disponující soubojovým systémem, kombinujícím v sobě prvky jak ze série Fire Emblem, tak ze série Shin Megami Tensei, šlehnutá pořádnou dávkou japonského popu a zasazená do skutečných lokalit Tokya.

 

Příběh Tokyo Mirage Sessions #FE se točí okolo skupiny japonských teenagerů, včetně studenta střední školy Itsukiho Aoi, jeho přítele Toumi Akagi a aspirujícího popového idolu Tsubasy Oribe. Když vlna ďábelských přeludů zaútočí na Tokyo a unese Tsubasu, ona a Itsuki se jim s pomocí Chroma a Caedy ze série Fire Emblem nebojácně postaví a povede se jim probojovat z idolasféry, do které byli zataženi. Když se vrátí do skutečného světa, jsou záhy naverbováni talentovou agenturou Fortuna Entertainment, tajnou skupinou obránců proti útočícím přeludům, a zavážou se zničit zlo jednou pro vždy.

S postupujícím příběhem se hráči vydají do nejrůznějších idolasfér dungeonů, kdy každý bude založen na unikátním tématu jako jsou fotografie nebo televize, ve kterých budou porážet přeludy v tahových bitvách, které budou bohaté na nejrůznější strategie. Využitím nepřátelských slabin, inspirovaných zbraňovým systémem kámen-nůžky-papír ze série Fire Emblem, je zde možné udělovat extra poškození, které může dokonce vést k Session útokům, kombinacím se spolubojovníky umožňujícím rozpoutat sadu navazujících úderů. Bojové možnosti se pak rozrůstají s každou novou schopností nebo dovedností, kterou se bojovníci naučí, což dá nadaným taktikům řadu možností, jak své protivníky zdevastovat za pomoci velkolepých speciálních kombinací.

 

Cesta hráčů skrze tohle stylové dobrodružství je doprovázena originálním japonským dabingem s anglickými titulky, stejně jako originálním soundtrackem, vytvořeným japonskou společností Avex tak, aby se hráči mohli plně ponořit do života moderního Tokya sužovaného ďábelskými přeludy.

 

Společně se standardní edicí hry pak 24. června vyjde také limitovaná Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition, která by měla být sladkou hudbou pro uši každého fanouška RPG žánru. Krom fyzické kopie hry a speciálního balení totiž v této edici hráči najdou ještě Special Vocal Selection CD, obsahující šest hudebních stop, karty s texty jednotlivých písní, nálepky a také kód ke stažení všeho budoucího plánovaného stažitelného obsahu.

 

Připravte se nandat to ďábelským přeludům – a nandejte jim to jako popová hvězda – ve hře Tokyo Mirage Sessions #FE, exklusivním japonském RPG od mistrů ze studia Atlus, které vyjde již 24. června exkluzivně pro konzoli Wii U.

 

Screenshoty