2010 FIFA World Cup

Dejte se do boje o nejcennější trofej fotbalového světa v 2010 FIFA World Cup South Africa pro konzoli Wii. Zažijte dramatické herní okamžiky ve chvílích kdy vám jde o umístění a doveďte svůj tým až do vítězného konce.

Hra byla vytvořena aby vypodobnila karnevalovou atmosféru a nervy-drásající napětí fotbalu. Poslední díl fotbalové série FIFA obsahuje nejen 32 týmů, které se v létě utkají v Jižní Africe, ale nabídne vám také možnost přepsat historii při vedení jakékoliv ze 199 zemí světa, které se zúčastnily kvalifikace.Takže i když vašemu favoritovi o vlásek unikla finálová kola, stále jej můžete dovést alespoň k virtuálnímu vítězství.

Přesné ztvárnění deseti stadionů, které budou letos hostit fotbalové mistrovství, spolu s konfetami, ohňostroji a davy povzbuzujících fanoušků, přinese zážitek srovnatelný s reálnou návštěvou a přesvědčí vás, že každý zápas je největším zážitkem vašeho života.

Ještě před výkopem míče se můžete rozhodnout zda budete hrát sám nebo se do dramatu zápasu pustíte s kamarády či rodinou. Až čtyři hráči naráz mohou rozhodnout o osudu mužstev na hřišti a je zde možnost sehrát turnaj každý za svůj vlastní tým a to až v počtu 32 hráčů, kdy každý z nich povede svůj oblíbený reprezentační tým do souboje o ultimátní fotbalové vítězství.

Systém Strike It, který se poprvé objevil ve hře FIFA 10 se vrací, aby předvedl novou úroveň zážitků. Třesením Wii Remote ovladačem v určený čas rozhodne o tom, zda míč z penalt a volných kopů skončí v síti nebo v rukavicích brankáře. Rozdělení na All-play control pro nováčky a Pro control pro zkušené hráče, umožňuje aby si každý do sytosti užil dramatické momenty Světového poháru.

Mimo hlavní turnaj je ze mód Zakuji´s DRAM team, který vás vezme na zápasy po celém světě a umožní vám ukrást poraženému týmu jednoho hráče. Časem vám vaše vítězství pomohou vytvořit hvězdný tým, který můžete uložit na vnitřní paměť vašeho Wii Remote ovladače a jednoduše jej pustit do akce na kamarádově konzoli Wii!

Pro opravdu autentický zážitek z klání světových šampiónů doporučujeme připojit se online pomocí Nintendo Wi-Fi připojení a postavit své fotbalové umění proti jiným světovým hráčům. Kdo ví, až skončí letošní pravý turnaj, bude tohle jediná šance jak získat svou pomstu.

Pokud vám nečekaně nezavolá manažer národní fotbalové reprezentace, je tohle vaše jediná šance, jak se dostat přímo do vřavy letošního Světového poháru. Pusťte se proto s chutí do 2010 FIFA World Cup South Africa pro Wii. Vaše země na vás spoléhá!

• Zažijte ty pravé souboje v 2010 FIFA World Cup South Africa, vyberte si svůj tým a doveďte je až k absolutnímu vrcholu.

• Unikátní ztvárnění probere drama Světového poháru k životu přímo u vás doma díky autentickým stadionům, konfetám a ohňostrojům.

• Reprezentujte svou zemi online přes Nintendo Wi-Fi připojení nebo si vytvořte svůj vysněný hvězdný tým, který můžete uložit na Wii Remote ovladač a jednoduše si tak s ním zahrát třeba u kamaráda doma!