Celosvětově se již prodalo více jak 2.8 milionu kusů Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS

Smash sezóna ještě pokračuje – 5. prosince vychází Super Smash Bros. pro Wii U a poté interaktivní amiibo postavičky ve dvou vlnách 28. listopadu a 19. prosince

 

Silný lunch v Evropě, Americe i Austrálii* dostal celkové prodeje hry Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS až na číslo 2,8 milionu kusů. Tato hra, která byla vůbec poprvé vydána v přenosné podobě, sklidila ohlas u fanoušků i kritiků. Započala tak úspěšné prodeje Nintenda pro letošní vánoční sezónu.

 

„Smash sezóna“ je v plném proudu a Nintendo tak konečně odhalilo datum vydání Super Smash Bros. pro Wii U v Evropě. Tato bojová série, poprvé v HD, vpadne do evropských obchodů 5. prosince. Ještě dříve ale můžete v obchodech čekat první vlnu amiibo postaviček, které se začnou prodávat již od 28. listopadu. Budete si moci pořídit hned dvanáct ikonických postaviček od Nintenda. Šest dalších kousků do vaší sbírky se do prodeje dostane 19. prosince ve druhé vlně.

 

Super Smash Bros. pro Wii U si fanoušci koupí v kamenném obchodě a nebo přes Nintendo eShop od 5. prosince, kdy se zároveň s datem vydání hry dostanou na pulty obchodů dva nové bundly:

 

Super Smash Bros. for Wii U + Mario amiibo

Při koupi tohoto bundlu získáte jak kopii hry, tak jednu z nejikoničtějších amiibo postaviček – Maria!

11028555-1412699702-611692

 

Super Smash Bros. for Wii U + GameCube Controller Adapter for Wii U

Tetnto bundle bude ideální pro fanoušky, kteří vyrůstali se Super Smash Bros. Melee pro Nintendo GameCube. Tato limitovaná edice obsahuje kopii hry a zároveň adaptér, který umožní připojení až čtyř Nintendo GameCube nebo WaverBird ovladačů k Wii U konzoli.

11028554-1412699635-490473

Od 5. prosince bude také samostatně dostupný černý ovladač Nintendo GameCube – Super Smash Bros. Edition a adaptér pro tento ovladač: GameCube Controller Adapter for Wii U.

11028552-1412693124-371398

 

Jak již bylo oznámeno, Nintendo se od 28. listopadu řadí nově mezi hráče na poli výrobců interaktivních figurek. V první vlně se setkáte s těmito 12 amiibo postavičkami: Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby a Marth.

 

Nintendo také oznámilo druhou vlnu vydání amiibo postaviček na 19. prosince. Postavičky, které si můžete v druhé vlně pořídit jsou: Zelda, Diddy Kong, Luigi, Little Mac, Pit a Captain Falcon.

 

Každá amiibo postavička používá NFC technologii ke komunikaci s kompatibilními hrami novým unikátním způsobem, který poskytuje skvělé herní zážitky a zvyšuje tak hodnotu hry pro zákazníka. Pro aktivaci figurek hráči jednoduše poklepou na NFC touchpoint na Wii U GamePad ovladači. Některé figurky nabízí kompatibilitu napříč různými hrami a není zde třeba žádného dodatečného vybavení. Fanoušci mohou kupovat a sbírat amiibo figurky aby se tak více přiblížili svým milovaným hrám a postavičkám. Další amiibo postavičky budou v prodeji v roce 2015.

 

Super Smas Bros pro Wii U bude podporovat amiibo figurky od svého startu 5. prosince. Mezi další tituly, které budou amiibo figurky podporovat v budoucnu patří: Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS, Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Party 10, Yoshi’s Woolly World pro Wii U a další. Pro spuštění amiibo figurek v těchto a dalších kompatibilních hrách bude pravděpodobně potřebný softwarový update.

 

Super Smash Bros. pro Wii U vychází 5. prosince a můžete jej koupit i na eShopu. První vlna amiibo figurek bude ke koupi od 28. listopadu a druhá vlna 19. prosince.