Další novinky z E3

 

Hry od Shigeru Miyamoto: Shigeru Miyamoto představil několik her, které jsou stále ve stádiu vývoje a měly by využívat Wii U GamePad novým, zajímavým způsobem a odhalit tak skrytý potenciál Wii U konzole.

 

Mario Maker (připravuje se) umožňuje hráčům použít Wii U GamePad k návrhu levelů. Můžete umísťovat bloky i nepřátele a celý level si nakonec zahrát. Pouhým stisknutím ikony může hráč dokonce přepínat vizuální styl – buďto na klasický 8-mi bitový Super Mario Bros. anebo New Super Mario Bros. U v nové E3 verzi. Hra vyjde v průběhu roku 2015.

 

WiiU_MarioMaker_02_mediaplayer_large

 

Star Fox (připravuje se) promění Wii U GamePad v kokpit letounu Foxe McClouda. Mezitím, co se na televizi zobrazuje klasický pohled zpoza letounu, mohou hráči také využít gyroskopických senzorů GamePadu k intuitivnímu zaměření nepřátel. Hráč může stisknutím jediného tlačítka rychle přepínat mezi letounem a tankem. Titul dokonce představí nový typ dopravního prostředku v podobě helikoptéry. Hra vyjde v průběhu roku 2015.

 

Project Giant Robot nechá hráče pomocí dotykové obrazovky sestavit obrovského robota. Poté se GamePad promění v pomyslný ovladač, kterým je robot ovládán s cílem zneškodnit ostatní protihráče. Unikátní kombinace tlačítek a snímání pohybu prohlubuje herní zážitek z robotických soubojů. Hra vyjde v první půlce roku 2015.

 

Ve hře Project Guard je vaším cílem zastavit invazi robotů za pomoci systému dvanácti kamer, jakožto poslední vrstvy obrany. Hráč se zhostí obsluhy bezpečnostních kamer, které jsou rozmístěny po obvodu chráněné oblasti. Kamery dokážou střílet laserové paprsky, takže pokud chce hráč přežít, musí bleskově reagovat. Inovativní využití dvou obrazovek, jako hrací plochy, je skvělým zážitkem i pro někoho, kdo hru pouze sleduje a vnímá tak příchozí rizika spolu s hráčem. Hra vyjde v průběhu roku 2015.

 

Nintendo GameCube ovladač pro Super Smash Bros.: Mnoho fanoušků původní série Super Smash Bros. hrálo Super Smash Bros. Melee na herní konzoli Nintendo GameCube a preferovali původní ovladač. Nintendo tedy oznámilo, že se původního ovladače nevzdá a budete ho moci použít i ve hře Super Smash Bros. Brawl na Wii. Za pouhých $19.99 zakoupíte adaptér, který umožní připojit ovladač WaveBird k herní konzoli Wii U. Za $29.99 zakoupíte ovladač se Super Smash Bros. A pokud jste řádnými fanoušky, pak si nesmíte nechat ujít nabídku adaptéru, ovladače WaveBird a hry Super Smash Bros. pro Wii U dohromady za speciální cenu $99.99. Všechny tyto předměty budou dostupné v kamenných obchodech spolu s vydáním samotné hry (Vánoce 2014).

Splatoon: V této bojové týmové hře budete hrát čtyři proti čtyřem. Hrát nebudete s pistolemi ani samopaly, nýbrž zbraněmi naplněnými barevným inkoustem nebo malířskými válečky. Každá postava se může proměnit v chobotnici, která může jednoduše cestovat po inkoustu svého týmu. Pohybujte se po stěnách nebo pod podlahou. Díky Wii U GamePadu budete moci lépe zaměřovat a prohlížet okolí. Dále zde uvidíte celou mapu arény. Hra vyjde v první půlce roku 2015.

Oblíbené postavičky a hry znovu ožívají: Nintendo bude vyvíjet další pokračování oblíbených herních sérií a také hry s motivy oblíbených postaviček. Doufáme tak, že vyhovíme každému vkusu.

 

WiiU_Splatoon_03_mediaplayer_large

 

Další pokračování série The Legend of Zelda: Nejnovější hra ze série, s datem vydání roku 2015, vůbec poprvé představuje otevřený svět plný různých možností. Hráč se může jen tak toulat po Hyrule Field nebo může vyrazit na cestu do vzdálených hor, případně se může vydat do jakékoliv oblasti jakýmkoliv směrem. To je jen zlomek toho, co hra dokáže nabídnout.

 

WiiU_TheLegendOfZelda_01_mediaplayer_large

 

Super Smash Bros.: Hra Super Smash Bros. na Wii U vychází již letos o Vánocích a vůbec poprvé vychází i na Nintendo 3DS (3. října 2014). Tituly nabízí nové postavičky, předměty a dokonce i nové arény. Zároveň jde o první hru s podporou funkce amiibo, o které jste mohli číst výše.

 

Yoshi’s Woolly World: Yoshi, který vypadá jako upletený z příze a vlny, se dostal na vaší TV obrazovku. Tato nádherná hra v HD grafice, která vyjde během první poloviny roku 2015 na Wii U, obsahuje plno látkových krajinek vypadajících tak dobře, že se jich budete chtít dotknout.

 WiiU_YoshisWoollyWorld_04_mediaplayer_large

 

Kirby and the Rainbow Curse: Nové dobrodružství s Kirbym, plánované pouze pro Wii U na rok 2015, bude ve velkodušném světě provázeno nádhernými krajinkami a vysokým obrazovým rozlišením. Hru vylepší mechanika z oblíbené Nintendo DS hry Kirby’s Canvas Curse a také díky tomu se můžete těšit na nové vzrušující možnosti.

 

Hyrule Warriors: Nová arkádová hra, která vznikla zajímavým propojením The Legend of Zelda a Dynasty Warriors, vychází už 26. září na Wii U. Hráči mohou hrát za Linka nebo princeznu Zeldu, případně za Impa nebo Midnu. V titulu najdete pozměněné lokace z The Legend of Zelda.

 WiiU_HyruleWarriors_08_mediaplayer_large

 

Pokémon Omega Ruby a Pokémon Alpha Sapphire: Připravte se splynout se hrou a objevte nové možnosti v regionu Hoenn. Hráči mohou své Pokémony chytat, obchodovat s nimi, či bojovat. Najděte ty správné odpovědi a hledejte možné připojení na Mega Evolutions. Vyzývejte ostatní na souboj s neuvěřitelně silnými Pokémony inspirovanými oficiálním seriálem Pokémon.

  10410541_899429350086876_3009471546637536096_n

Sonic Boom (SEGA): Nové hry ze série Sonic Boom – Sonic Boom: Rise of Lyric na Wii U a Sonic Boom: Shattered Crystal na Nintendo 3DS, vycházejí už letos v listopadu. Sonic a jeho přátelé vyrážejí za novým dobrodružstvím, které vyžaduje týmovou spolupráci.

 

Monster Hunter 4 Ultimate (Capcom): Nový Monster Hunter vychází exkluzivně na Nintendo 3DS začátkem roku 2015. Mimo nové zbraně se hráči mohou těšit i na nový způsob boje a možnost hrát s ostatními přes internet (přes Wi-Fi).

 

Kromě výše uvedených titulů byly Nintendem na E3 ohlášeny ještě tyto následující hry: