Dvě oblíbené herní značky se spojí v rámci The Super Mario Mash-Up Packu pro hru Minecraft: Wii U Edition

Nintendo se spojilo se společnostmi Mojang a Microsoft, aby společně propojili populární světy Super Mario série a hry Minecraft. Počínaje 18. květnem tak exkluzivně pro Minecraft: Wii U Edition vyjde speciální Super Mario Mash-Up Pack, coby zdarma stažitelný update. Hráči tak vůbec poprvé budou mít možnost odrážet hranaté Hammer Bros. a Dry Bones stejným způsobem, jakým do teď bojovali s Creepery a dalšími monstry z jejich oblíbeného světa.

 

Po stažení updatu dostanou majitelé Minecraft: Wii U Edition okamžitý přístup k novým skinům, speciálně vytvořenému světu na motivy Super Mario série a setu Super Mario muziky a nových vzhledů předmětů. Fanoušci Minecraftu se mohou na novinky, které Super Mario Mash-Up Pack přinese, podívat v traileru, který najdete zde.

Wii U verze Minecraftu obsahuje krom plné verze základní hry zcela zdarma také mnoho populárních dříve vydaných obsahových rozšíření. Stažením Super Mario Mash-Up Packu pak hráči získají dalších 40 nových skinů, které herní postavy transformují do známých hrdinů jako je Mario, Luigi, Princess Peach a dokonce zloduši jako je Bowser, Wario a všech sedm Bowserových poskoků. Všechny textury budou taktéž přepracovány, aby poskytly hráčům možnost vytvořit si vlastní tématické Super Mario lokace přímo v Minecraft světě. K budování jim bude navíc vyhrávat patnáct hudebních stop ze hry Super Mario 64.

 

Od svého vydání v roce 2011 se Minecraft stal celosvětovým fenoménem, kterého se prodalo více než 70 milionů kopií. Tato hra je zasazena do obrovského, náhodně generovaného světa, který hráči mohou prozkoumávat, těžit v něm suroviny a vyrábět nejrůznější nástroje a vybavení. Wii U verze této hry navíc využívá funkci Off-TV Play a dotykovou obrazovku, přičemž nezapomíná ani na důležitý online multiplayer.

 

Připravte se objevit úplně nový Minecraft díky Super Mario Mash-Up Packu, který vychází exkluzivně pro Minecraft: Wii U Edition již 18. května zcela zdarma!

 

Screenshoty