Dýně, kostýmy a Halloween event – podzimní aktualizace Animal Crossing: New Horizons je tady

Do Animal Crossing: New Horizons přichází podzim. Ze stromů padají žaludy a šišky, které čekají, až najdou své využití v nových DIY receptech. Na cestě je ale i další obsah. Již od 30. září bude k dispozici bezplatná aktualizace* hry Animal Crossing: New Horizons, která je dostupná na konzoli Nintendo Switch. Nový update dá hráčům na vlastní kůži okusit strašidelný nádech podzimu díky Halloween kostýmům, bohatým možnostem přizpůsobení postav, DIY projektům a nejrůznějším oslavám.

Objevte nové děsivé kostýmy, bohaté možnosti přizpůsobení postav, hrozivé Reakce (Reactions) a mnohem více v novém videu Get spooky with the Animal Crossing: New Horizons update on September 30th! trailer.

Níže naleznete kompletní výčet všech nových prvků, které přinese bezplatná aktualizace hry Animal Crossing: New Horizons již od 30. září:

  • Rostoucí dýně – Semínka dýně jsou ve hře po celý rok k sehnání od Leifa, nebo během měsíce října v obchodě Nook’s Cranny. Jakmile dýně vyrostou, jsou připravené ke sklizni a k následnému využití v rámci DIY projektů pro práci s dýněmi.
  • Přípravy na Halloween – Dýně jsou jen začátkem nového obsahu k oslavě svátku Halloween, které na hráče ve hře čekají. S kvapem blížícím se velkým dnem budou mít hráči možnost zásobit se s předstihem sladkostmi. Kostýmy, jako je kouzelníkův oblek nebo převlek mumie, je možné zakoupit během měsíce října v obchodě Able Sisters. Barvy na tělo a barevné kontaktní čočky jsou k zakoupení výměnou za bonusovou herní měnu Nook Miles. Hráči si navíc mezi sebou budou moci vyměňovat recepty s Halloween tématikou.
  • Večerní Halloween slavnosti – S příchodem Halloween noci 31. října se od 17 hodin shromáždí sousedé na náměstí bohatě vyzdobeném řadou Halloween dekorací. Hráči se také dočkají návštěvy mysteriózního hosta: Jacka, „cara Halloweenu“. Hráči, kteří Jacka obdarují lízátky a cukrovinkami, získají strašidelné odměny. Uschování nějakých sladkostí pro sousedy pomůže hráčům vyvarovat se zlotřilým žertíkům z jejich strany. Naštěstí budou mít hráči příležitost osvojit si několik nových Reakcí (Reactions) a adekvátně tak vyjádřit své pocity či obavy.
  • Seznam oblíbených snových míst – Možnost dát si šlofíka a navštívit jiné ostrovy ve svých snech byla představena již toto léto v rámci letního updatu. Nyní budou mít hráči možnost tvořit seznam svých oblíbených ostrovů, na které se chtějí ve svých snech vydat, díky čemuž bude snazší je kdykoliv znovu navštívit***.​
  • Aktualizace služby NookLink– Služba NookLink dostupná v rámci aplikace pro chytré mobilní telefony Nintendo Switch Online obdrží update na začátku října. Díky této aktualizaci získají hráči možnost provádět reakce ve hře****. Co takhle toho využít při této příležitosti?

Další aktualizace hry Animal Crossing: New Horizons bude dostupná na konci listopadu.

*Ke stažení nejnovějších aktualizačních dat zajišťujících přístup k určitým herním eventům od okamžiku jejich dostupnosti je vyžadováno vysokorychlostní připojení k internetu.

**Vyžadována bezplatná softwarová aktualizace. Pro stažení softwarových aktualizací je vyžadováno širokopásmové připojení k internetu, stejně jako registrace a připojení účtu Nintendo a odsouhlasení podmínek ujednání Nintendo Account Agreement a podmínek soukromí Privacy Policy.

***K využití online služeb je nutné vytvoření účtu Nintendo a vyjádření souhlasu se souvisejícími podmínkami. Platí podmínky soukromí Nintendo Account Privacy Policy. Některé online služby nemusí být dostupné ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství.

****K využití herního prvku reakcí (reaction feature) je vyžadována instalace nejnovější aktualizace softwaru pro Animal Crossing: New Horizons, a připojení hry k internetu během celé doby užívání služby NookLink.