E3 Nintendo Digital Event “V KOSTCE”

 

Nintendo z herní konference E3 odvysílalo Nintendo Digital Event, kde byly divákům představeny nejnovější informace o skvělých herních novinkách vycházejících pro herní konzole Wii U a Nintendo 3DS na roky 2014 až 2015. Vše můžete shlédnout na http://www.nintendo.co.uk/e3. Dozvíte se zde podrobnosti například o nových interaktivních figurkách zvaných „amiibo“ a nových hrách: The Legent of Zelda, Super Smash Bros., Kirby and the Rainbow Curse, Hyrule Warriors, Pokémon Omega Ruby a Pokémon Alpha Sapphire, Bayonetta 2, Xenoblade Chronicles X, Monster Hunter 4 Ultimate a mnohem více! Souhrn veškerých zásadních informací Vám s radostí přinášíme níže.

Na elektronické výstavě E3 Nintendo odhalilo novou možnost hraní. Jmenuje se „amiibo“ a umožňuje hráčům dostat figurku ve fyzické podobě do hry pomocí NFC technologie. Hry od Nintenda měly vždy nějaké zvláštní kouzlo, které mnohým lidem vykouzlilo úsměv na tváři. Je to určitá nepopsatelná věc, která hráčům rozzáří oči pokaždé, ať už hrají hru po desetiletí, nebo jí hrají úplně poprvé. Tento týden však Nintendo na herním veletrhu E3 v Los Angeles představilo úplnou novinku – funkci „amiibo“.

Interaktivní figurky nazývané „amiibo“, které přijdou na trh již tento rok, mohou být použity ve více Nintendo hrách a přináší netradiční propojení fyzických figurek se hrou. Spolu s představením „amiibo“ a hromadou dalších oznámených her nebyl nikdy lepší čas ke koupi konzole Wii U nebo Nintendo 3DS!

„Nintendo vždy představovalo unikátní zdroj video herní zábavy pro co nejširší publikum hráčů,“ řekl Reggie Fils-Aime, prezident a provozní ředitel Americké pobočky Nintenda. „Vytvořili jsme nadčasové hry s mnohými zvraty, které poskytují hodiny a hodiny zábavy pro fanoušky všech věkových kategorií.“

Představení: amiibo

CI16_WiiU_Amiibo_01_image600w

: Figurky Nintendo hrdinů mohou provádět interakce s mnohými budoucími Wii U a Nintendo 3DS herními tituly, nabízejí tak herní zážitek, který klasická hra zatím nikdy nenabídla. Fanoušci si mohou zakoupit či nasbírat figurky a ponořit se více do her, které mají opravdu rádi. Ke konci roku Nintendo rozšíří sérii postav kompatibilních her a dodá tak novou energii již zavedenému žánru. Nintendo zahájí prodej amiibo série nejprve pouze s 10 postavičkami (další se objeví během Vánoc 2014 a v roce 2015). Hra Super Smash Bros. bude první hrou s podporou amiibo a postupem času přijdou i ostatní hry, včetně: Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Party 10 a Yoshi’s Woolly World. Vydání speciálního NFC zařízení, sloužícího ke komunikaci s amiibo na Nintendu 3DS, je naplánováno na rok 2015.

 

CI16_WiiU_Amiibo_02_image600w