Nintendo na For Games – přijďte si vyzkoušet Splatoon a mnoho dalších her!

Vyzkoušejte ještě nevydané pecky od Nintenda a zahrajte si turnaj v Super Smash Bros. pro Nintendo 3DS

 

TB_WiiU_Splatoon_C_1

 

Herní veletrh For Games 2014 představí podzimní a jarní line-up her od Nintenda poprvé v České republice. Mezi hlavní taháky patříexkluzivní multiplayerová střílečka Splatoon, kde proti sobě soupeříte v týmech či hra Super Smash Bros. pro Wii U i Nintendo 3DS, kde bojujete v arénách s nejpopulárnějšími Nintendo postavičkami! Na stánku najdete ještě spoustu dalších herních novinek a zabaví se tu všichni od dětí až po dospělé. Můžete si s námi také zasoutěžit o skvělé ceny!

smash

Novinky na konzole Wii U a Nintendo 3DS

Přijďte si s přáteli zahrát multiplayerovou pecku Splatoon, která vás vtáhne do děje, nebo novinku Super Smash Bros jak na Wii U, tak na Nintendo 3DS. Mezi další exkluzivní tituly, které si u nás zahrajete na herních konzolích, patří:

 

  • Splatoon

  • Bayonetta 2

  • Mario Party 10

  • Captain Toad: Treasure Tracker

  • Yoshi’s Woolly World

  • Kirby and the Rainbow Curse

  • Monster Hunter 4: Ultimate pro Nintendo 3DS.

 

monjster

 

Buďte mezi prvními, kdo si tyto tituly v České republice vyzkouší!

Ukázka hry Splatoon na Wii U:

Jsou pro vás připraveny soutěže

Na stánku Nintendo můžete nejen vyzkoušet skvělé herní tituly, ale také si zasoutěžit s přáteli. Během celého herního veletrhu budeme pořádat mini-turnaje ve hře Super Smash Bros na Nintendo 3DS o drobné tématické ceny! Soutěže budou probíhat každý den vždy od 11 do 17:30 hod. V případě zájmu se stačí nahlásit u personálu na stánku!

Super Smash Bros na Nintendo 3DS

 

Veletrh For Games 2014 probíhá ve dnech 2.-5. října 2014 a stánek Nintendo najdete v hale číslo 5. Přijďte se za námi s rodinou pobavit, zasoutěžit si a také zakoupit v čas vánoční dárky pro sebe a své ratolesti!

Nintendo ceník stánku na For Games ke stažení zde

pdf-icon

forgames

Jak se dostanete na For Games? Mapa zde:

 

pro další informace navštivte web For Games