Mario + Rabbids® Sparks of Hope dorazí 20. října

Během dnešní akce Nintendo Direct Mini: Partner Showcase došlo k oznámení, že Mario + Rabbids® Sparks of Hope od společnosti Ubisoft vyjde exkluzivně na konzoli Nintendo Switch 20. října, přičemž hru je už možné si nyní předobjednat. Bowser se připojí ke známým postavám jako Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario či Princezna Peach, aby společně vytvořili pestrý tým a zabránili Curse – zlovolné vesmírné entitě – uvrhnout celou galaxii do nepřístojného chaosu. Více detailů o hře budete moci zjistit během zítřejší akce Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase.

Jako hra, která v sobě mísí taktickou tahovku s akcí v reálném čase, nově Mario + Rabbids Sparks of Hope představuje inovativní soubojový systém, díky němuž budou hráči využívat své hrdiny k dashování, týmovému skákání na nepřátele, schovávání za překážkami či dokonce dostanou šanci použít jejich schopnosti k tomu, aby ze sebe dostali to nejlepší. S touto vylepšenou hratelností čeká zábavné taktické dobrodružství v Mario + Rabbids Sparks of Hope jak úplné nováčky, tak i žánrové veterány.

Cursa a jeho společníci jsou odhodláni spotřebovat veškerou energii, která se nachází v galaxii. Zároveň jsou ochotni lovit Sparky, podivná stvoření vzniklá spojením Lumasů a králíků, a zničit vše co jim stojí v cestě. Hráči tak budou muset najít a zachránit Sparky, aby se k nim připojili na jejich cestě. Sparkové vám zároveň nabídnou nové taktické možnosti, díky němž získáte v bitvách celou řadu výhod. Samotné hrdiny si budete moc povyšovat na vyšší úrovně a upravovat jejich vzhled, spárování hrdiny s konkrétním Sparkem zase odemkne dodatečné schopnosti. Všichni mají své výrazné schopnosti i osobnost, což se projeví ve chvílích, kdy někdo využije svůj silný štít, zatímco jiná postava zase bude vysílat živelné útoky.

Hráči se společně s nimi vydají na epické dobrodružství skrz celou galaxii, kde budou objevovat celou řadu planet, seznamovat se s tamějšími obyvateli a plnit jedinečné úkoly vedoucí k osvobození galaxie od Cursy. Během vaší cesty potakáte celou řadu známých tváří se světa Nintenda.