Monster Hunter 4 Ultimate

Pozvedněte zbraně, pozdravte své spoludobrodruhy a vyražte na lov obrovských a strašlivých nestvůr ve hře Monster Hunter 4 Ultimate na Nintendo 3DS, 2DS a New Nintendo 3DS! S online a lokálním kooperačním módem bude boj o vaši zemi v tomto rozlehlém akčním RPG ještě epičtější než kdy předtím.

První kroky v tomto poutavém dobrodružném příběhu vás přivedou k putující karavaně, jejíž členy musíte jakožto lovec ochránit před divokými nestvůrami, které se potulují v okolí. Vyberte si svou kořist, vystopujte ji a porazte ji kombinací zbraní a taktiky. Na své výpravě objevíte spoustu nových zbraní a brnění, které můžete vykovat a upravit podle svého, a množství zatím neobjevených zvířat, která můžete ulovit. V novém terénu nyní najdete také výrazné výškové rozdíly – přepadněte svou nic netušící kořist ze shora a zasazujte ránu za ranou zatímco se budete držet jako o život!

Ačkoliv je osamělý lov zajisté přímo ztělesněním odvahy, nové online funkce otevírají brány do světa strategické týmové spolupráce, kde zkušení lovci fungují jako dobře promazaný stroj, který bez problémů vystopuje, napadne a vyřídí i ty nejsilnější protivníky. Můžete lovit s přáteli pomocí Local Play nebo se poprvé na kapesní konzoli připojit online k lovcům z celého světa prostřednictvím Nintendo Network!

Nenechte se zmást – Monster Hunter 4 Ultimate je rozlehlé, strategické, epické akční RPG, které jen čeká na to, až jej objevíte. Vzhůru ke slávě!