Naučte se boxovat v pohodlí domova pod vedením virtuálních trenérů s Fitness Bxoing 2: Rhytm & Exercise – nyní na Nintendo Switch

Ukaž, co v tobě je a ovládni boxerské pohyby z pohodlí domova. Pohybuj se do rytmu 20 populárních hudebních hitů a 3 originálních skladeb ve hře Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, která je v prodeji od 4. prosince na Nintendo Switch. Hráči mohou začít jejich denní boxing rutinu v módu Daily Exercise, nebo si mohou vytvořit svůj vlastní cvičební plán díky módu Free Training. Přátelé a rodina mohou nyní cvičit společně v módu až pro 2 hráče – stačí, když se každý chopí jednoho ovladače Joy-Con.

Z prvního dílu Fitness Boxing se vrací šest trenérů a k nim se připojuje hned trojice nových tváří: Karen, Hiro a Janice. Tito osobní koučové vás budou podporovat během všech tréninků. Možnosti přizpůsobení jako je oblečení, příslušenství a více mohou hráči získat u každého z trenérů, jakmile splní svůj cvičební plán.

Majitelé původní hry Fitness Boxing budou mít možnost do hry Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise importovat své statistiky a navázat tak na svůj postup. Hráči si mohou sami zvolit své cvičební cíle a sledovat různé statistiky prostřednictvím speciálního kalendáře, jako jsou spálené kalorie za určitý čas, nebo třeba počet zdařilých úderů pěstí. Pro ty hráče, kteří by si hru nejprve rádi vyzkoušeli, je dostupná demoverze ke stažení zdarma na Nintendo eShop.