New Pokémon Snap již v prodeji

Nádherné ostrovy regionu Lental jsou nachystány na příchod fotografů toužících po dobrodružství. Trenéři Pokémonů jsou zváni, aby objevili záhadu fenoménu Illumina ve hře New Pokémon Snap, která je nyní dostupná pro konzole Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite.

Zážitek ze hry New Pokémon Snap:

Jako začínající fotograf Pokémonů přijíždíte do regionu Lental, abyste se spolu s odborníkem na tuto oblast, profesorem Mirrorem a jeho asistentkou Ritou, zúčastnili výzkumného programu zaměřeného na Pokémony. Budete pomáhat s ekologickým průzkumem a pořizovat snímky Pokémonů prosperujících v jejich přirozeném prostředí. Poputujete z ostrova na ostrov ve svém vozítku NEO-ONE a budete pozorovat Pokémony na jejich bujných přírodních stanovištích.

  • Nový region k prozkoumání – během rozhlížení po okolí pořizujte spousty obrázků, a fotografie, které jste pořídili, ukažte profesorovi Mirrorovi, díky čemu zvýšíte úroveň výzkumu pro každý kurz. Jak bude váš průzkum postupovat, budete moci navštívit nové ostrovy v regionu Lental.
  • Zahajte svůj výzkum – během zkoumání tajemného fenoménu Illumina a sestavování vlastního Pokémon Photodex bude profesor Mirror hodnotit úroveň vašeho fotografování. Každému snímku přiřadí hodnocení hvězdičkami, od jedné do čtyř hvězd, na základě toho, jak výjimečné je chování zachyceného Pokémona. Celkové skóre každé fotografie, které se odvíjí od takových údajů, jako je póza Pokémona, velikost, jakým směrem se otáčí a pozice na snímku, bude vyjádřeno barvou těchto hvězd. Vyšší skóre nabídne vzácnější barvy. Takže když uvidíte Pokémona, který dělá něco zajímavého, okamžitě stiskněte spoušť!
  • Nástroje, které Vám pomohou s fotografováním – váš výzkumný fotoaparát nejen pořizuje fotografie, ale také pomáhá komunikovat a analyzovat data, která se vám během výzkumu rozhodně budou hodit. Analýzou okolí pomocí funkce skenování můžete odhalit skryté Pokémony a vyhledat blízké body zájmu. Někteří Pokémoni mohou dokonce reagovat na zvuk a signál skenování. Melodie přehrávané pomocí další speciální funkce fotoaparátu mohou také probudit spícího Pokémona nebo ho dokonce vybídnou k tanci!
  • Interagujte s Pokémony novými způsoby – Fluffruit je sladké, lahodné ovoce, které se nachází v regionu Lental. Pokémoni ho absolutně milují a když jim ho hodíte poblíž, rádi ho snědí. Fluffruit můžete také použít pro vylákání Pokémona z úkrytu nebo ho takto přemluvit k přesunu na jiné místo. Illumina orb patří k vynálezům profesor Mirrora. Existuje několik druhů a vypadá to, že na každém ostrově budete používat jiné varianty. Pokud hodíte jeden na Pokémona nebo Crystabloom – květinu, která roste pouze v regionu Lental – můžete se stát přímými svědky fenoménu Illumina. Když ovlivněný Pokémon vstoupí do tak zvaného stavu Illumina, stimuluje se jeho životní energie, což může vyvolat další speciální ekologické efekty.
  • Spojte se s hráči z celého světa – Prostřednictvím herního internetového menu se můžete pochlubit fotografiemi, které jste ve hře pořídili, a soutěžit tak s hráči z celého světa. Pomocí funkcí re-snap a editace fotografií upravíte jas, rozostření i zoom a přidáte filtry, nálepky a další vychytávky. Jakmile vaše nahrané fotografie uvidí další hráči, budete dostávat stále více a více ocenění Sweet! Také vy můžete tímto způsobem pochválit fotky ostatních, stačí stisknout tlačítko Sweet!, díky čemu udělíte ocenění všem úžasným snímkům, které vás zaujmou.1

1Během online hraní je vyžadováno připojení k internetu. Chcete-li používat online služby, musíte si vytvořit účet Nintendo a přijmout související smlouvu. Uplatňují se zásady ochrany osobních údajů účtu Nintendo. Některé online služby nemusí být k dispozici ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství.