New Nintendo 2DS XL vyjde v Evropě již 28. července

Do rodiny zařízení Nintendo 3DS brzo dorazí nový člen. Již 28. července se můžete těšit na evropskou premiéru nového Nintendo 2DS XL, které zákazníkům nabízí skvělou volbu mezi systémy Nintendo 2DS a New Nintendo 3DS XL. New Nintendo 2DS XL bude k dispozici na trhu ve stejný den, jako tři nové velké tituly pro rodinu systémů Nintendo 3DS: Hey! PIKMIN, Miitopia a Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?

 

Bližší pohled na New Nintendo 2DS XL můžete vidět v New Nintendo 2DS XL – traileru.

Nový véčkový design bude k dispozici ve stylových černo-tyrkysových a bílo-oranžových barvách, kde bude zachována stejná velikost displeje, jakou lze najít u konzole New Nintendo 3DS XL. Jak již jméno napovídá, obsah bude viditelný ve 2D. Zařízení je lehčí, ale nabízí stejný výkon jako má New Nintendo 3DS XL, a samozřejmě podporuje NFC, pro využití amiibo karet a figurek. Nabídka her je skutečně široká/bohatá, je možné vybírat z knihovny her pro Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS a Nintendo DS ve 2D. Mimo jiné jsou Nintendo konzole jediným možným způsobem, jak si zahrát vaše oblíbené hry, jako je Mario, Peach, Yoshi, Kirby, Pokémon, Fire Emblem, Mario Kart, Super Smash Bros., Animal Crossing a The Legend of Zelda.

V nabídce je více než tisíc her, které jsou k dispozici pro Nintendo 3DS a další jsou už na cestě, včetně tří nových her, které budou k dispozici ve stejný den jako New Nintendo 2DS XL. Tyto nové tituly nabídnout skvělou zábavu a nové zážitky pro vlastníky New Nintendo 2DS XL včetně všech zařízení z rodiny Nintendo 3DS.

17030066_NINTENDO_03_2017_0449_sm

 

  • Hey! PIKMIN: Tato zcela nová hra bude ve stylu Pikmin her, hráče bude provázet Captain Olimar skrze klasické side-scrollingové levely a sbírat Sparklium, k natankování jeho spadlé lodi, S.S. Dolphin 2, tak aby mohl opustit planetu. Dotykové ovládání umožňuje hráčům házet Pikmini na nepřátele a objekty, což je klíčový prvek pro porážení nepřátel a řešení mnoha hlavolamů, na které Olimar narazí v průběhu jeho dobrodružství.

 

  • Miitopia: Sjednoťte se s vaší Mii a Mii přáteli a objevujte váš svět Miitopia. Dejte Mii různé role a dívejte se na vtipné scény, při kterých společně pracují na porážce Dark Lord, který ukradl tváře lidem z Miitopie. Hráči mohou přenést jejich vytvořené Mii postavy z Miitomo nebo Tomodachi Life, případně si vytvořit nový Mii tým. Tato hra má veselou atmosféru ve, které jsou použity tradiční a strategické RPG prvky, včetně úprav postav, budování vztahů a vedení týmu.

 

  • Dr Kawashima’s Devillish Brain Training: Can you stay focused?: Už třetí díl ze série, která do dnešního dne v Evropě prodala více jak 15 milionů kopií. Tato hra trénuje hráčův mozek, při kterých je vystaven různým výzvám na soustředění.