Nintendo na letošním videoherním veletrhu Gamescom ukáže nový gameplay pro Luigi’s Mansion 3, Astral Chain a mnohé další

Přidejte se 20. – 22. srpna a sledujte detailní gameplay záběry z ohlášených Nintendo Switch titulů, které vyjdou v roce 2019.

 

Kromě široké nabídky hratelných titulů pro Nintendo Switch, které budou k dispozici v Německu v Kolíně nad Rýnem od úterý 20. srpna, Nintendo také nabídne fanouškům na celém světě podrobné ukázky z již ohlášených titulů vycházejících v roce 2019. Dočkáme se tedy videoprezentací například z her Luigi’s Mansion 3, ASTRAL CHAIN, a The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

 

V sérii videí publikovaných od 20. do 22. srpna, produktoví experti Nintendo of Europe ukáží nové gameplay záběry u následujících Nintendo Switch titulů:

 

Mezitím návštěvníci stánku Nintendo v hale 9 na gamescom v Kolíně nad Rýnem od úterý 20. do soboty 24. srpna budou moci na vlastní kůži vyzkoušet z velkého množství her vycházejících pro Nintendo Switch v roce 2019. Návštěvníci se mohou těšit na hry jako Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Pokémon Sword & Pokémon Shield, DAEMON X MACHINA, DRAGON QUEST XI S: Echoes of Elusive Age – Definitive Edition a také si poprvé vyzkoušet The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition. Všechny tituly budou k dispozici na vlajkové herní konzoli Nintendo Switch.

 

Fanoušci Super Smash Bros. Ultimate, ať už návštěvníci, kteří se zastaví osobně, nebo ti sledující z pohodlí domova, se mají na co těšit, jelikož pozvaní hráči z posledního Smash Ball Team Cup budou soupeřit během jedinečného Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational ve čtvrtek 22. srpna. Vítězové poletí do Japonska, kde se zúčastní Super Smash Bros. Ultimate World Challenge Cup, pořádaného během Nintendo Live eventu v Kyotu 14. října, a budou soutěžit jako Evropský tým proti týmům, které se kvalifikovaly z Japonska a Severní Ameriky, stejně tak jako multinárodním týmům vrcholových hráčů ve speciálním gala turnaji. Fanoušci se budou moci zúčastnit nominováním hráčů, které by rádi viděli soutěžit na gamescomu. Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 invitational, odehrávající se ve čtvrtek 22. srpna, bude vysílán živě v angličtině na Youtube kanálu Nintendo UK.
Kromě široké nabídky nadcházejících titulů pro Nintendo Switch, které budou k dispozici v Kolíně nad Rýnem od úterý 20. srpna, Nintendo také nabídne fanouškům na celém světě sérii podrobných ukázek z již ohlášených titulů vycházejících v roce 2019, včetně Luigi’s Mansion 3, ASTRAL CHAIN, a The Legend of Zelda: Link’s Awakening.