Nintendo odhaluje své plány na gamescom, kde si hráči budou moci vyzkoušet hru Super Mario Party

Ti, co letos navštíví stánek Nintendo na Gamescom v Kolíně v Německu, se mají na co těšit. Budou si mocI jako první vyzkoušet některé z nových zábavných miniher v Super Mario Party a seznámit se s nadcházejícím Nintendo Switch softwarem včetně Super Smash Bros. Ultimate a dalšími.

 

Super Mario Party se vrací ke svým kořenům, a to k původnímu deskovému módu hry, kde čtyři hráči závodí na mapě, hledají hvězdy a využívají strategických doplňků jako jsou specifické bloky pro každou postavu. Hra vyjde oficiálně na konzoli Nintendo Switch 5. října. Další herní módy jako například Toad´s Rec Room, kde využijete dvou konzolí Nintendo Switch nebo minihra Online Mariothon dotvářejí akci, na které se bude bavit opravdu každý a návštěvníci Nintendo stánku v hale 9 si budou moci vyzkoušet 5 nových miniher, jakožto ochutnávku zábavy, která na ně čeká.

 

Mezi další přístupné tituly na této akci od úterý 21. srpna do soboty 25. srpna patří:

 

Ti, kteří se nemohou akce zúčastnit osobně se budou moci vidět vybrané již ohlášené hry na Nintendo YouTube kanálu v sérii videí, která budou nahrávána přímo na gamescom ve studiu RedCube během týdne. Fanoušci budou tak moci sledovat ukázky z několika her, včetně Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country, a DAEMON X MACHINA od Marvelous, a zúčastní se i producent této hry, Kenichiro Tsukada.

 

Návštěvníci Nintendo stánku v hale 9 na Gamescom v Kolíně v Německu od 21. do 25. srpna si budou moci vyzkoušet Super Mario Party, Super Smash Bros. Ultimate, FIFA 19 a další. Fanoušci se ze svých domovů mezitím mohou těšit na sérií videí z průběhu týdne přímo z Gamescom, která odhalí ukázky z vybraných již ohlášených her, včetně Super Mario Party, DEMON X MACHINA a dalších.