Nintendo zaútočilo na E3 se svým line-upem pro rok 2018 a odhalilo detaily o Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo nastartovalo své aktivity na výroční E3 2018 videoherní show s pořádnou vervou – odhalením prvních ukázek Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo se podělilo o detaily série, jejíž celosvětové prodeje překročily 40 milionů. Nová hra, vyvinutá pro Nintendo Switch, Super Smash Bros. Ultimate, vás pošle do akčních bitev až osmi hráčů, kde se snažíte vyhodit z obrazovky vaše oblíbené postavy. Legendární herní světy se střetávají v ultimátní řežbě na E3, která se koná 14. června v Los Angeles Convention Center. Nintendo svá oznámení předvedlo na Nintendo Direct: E3 2018 video prezentaci, která je dostupná na http://e3.nintendo-europe.com/.

Super Smash Bros. Ultimate bude obsahovat všechny postavy, které se kdy vyskytly v téměř 20 letech této série, což ze hry dělá jeden z největších crossoverů v herní historii. Fanoušci si budou moct užít návrat postav jako Ice Climbers nebo Pokémon Trainer, ale také nově představené postavy jako Ridley ze série Metroid nebo Inklingy ze Splatoon. Hra bude podporovat podporu pro široké spektrum ovladačů, včetně GameCube gamepadu, ať už originálních nebo nových, Joy-Con ovladačů nebo Switch Pro Controlleru. S Nintendo Switch se budou moct hráči pustit do bitevní vřavy kdykoliv se jim bude chtít – v handheld nebo tabletop módu nebo při online hraní.

Super Smash Bros. Ultimate kombinuje mnoho různých arén a nové předměty s hraním, které je přátelské k novým hráčům I starým mazákům. Všechny amiibo figurky ze Super Smash Bros. série jsou podporovány, stejně jako jakákoliv figurka postavy, která se ve hře vyskytuje. Super Smash Bros. Ultimate vyjde 7. prosince, exkluzivně pro Nintendo Switch. Hra je vyvíjena společnostmi Nintendo, Sora, Ltd. a BANDAI NAMCO Studios, ředitelem vývoje je Masahiro Sakurai.

amiibo_SuperSmashBros_Artwork_03-2

Nintendo rovněž oznámilo, že Fortnite, Battle Royale fenomén od Epic Games, bude od 23 hodin zdarma dostupný na Nintendo eShopu. Hráči se mohou vrhnout do neustávající akce plné soubojů a stavění, kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv. Spojte se s přáteli ve stejné místnosti nebo z celého světa! Týdenní aktualizace a nové módy udrží akci stále zábavnou pro nové i staré hráče.

NintendoSwitch_Fortnite_E3KeyArt_2

Na Nintendo E3 stánku v Los Angeles Convention Center budou mít návštěvníci první příležitost vyzkoušet si Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee!, dvě Pokémon hry, které na Nintendo Switch vyjdou 16. listopadu. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! a Pokémon: Let’s Go, Eevee! Jsou novým způsobem, jak si užít Pokémon hry, které navíc nechají hráče a jeho Pokémon parťáka zažít nádherný Kanto region, užít si svěží a vzrušující bitvy s Trénery i divokými Pokémony. Užívat si mohou sami nebo s kamarádem v kooperaci kdykoliv a kdekoliv na jedné Nintendo Switch konzoli. Hráči dokonce mohou přesouvat své Pokémony mezi hrou a Pokémon GO aplikací pro smartphony. Tyto hry slouží jako vstup do série pro nováčky, ale zároveň poskytnou nové zážitky Pokémon fanouškům jakéhokoliv věku. Nový ovladač, Poké Ball Plus, se bude dodávat s mytickým Pokémonem Mew a bude prodávaný samostatně. Poké Ball Plus má zmáčknutelnou analogovou páčku a tlačítko, takže s ním lze ovládat celá hra. Nintendo rovněž ohlásilo dva bundly – Pokémon: Let’s Go, Pikachu! nebo Pokémon: Let’s Go, Eevee! S Poké Ball Plus.

Switch_PokemonLetsGo_PokeBallPlus_Pikachu_Eevee_pkg

Další nadcházející tituly oznámené během Nintendo Directu:

  • Majitelé Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass dostanou 14. září přístup k Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country. V tomto novém příběhu hráči odhalí minulost Jina a pád jeho domoviny, Torny, která existovala 500 let před událostmi Xenoblade Chronicles 2. Tento nový příběh také bude dostupný v samostatném krabicovém vydání 21. září.
  • Super Mario Party: Oblíbená série, inspirovaná klasickými deskovými Mario Party hrami, se vrací na Nintendo Switch s novými minihrami a styly hraní, které maximálně využívají možností Joy-Con ovladačů. Super Mario Party obsahuje prvky jako speciální schopnost postavy “Dice Blocks”, které přidávají další hloubku to strategie. Až 4 hráči se mohou střídat v házení kostkou a předhánět se na hrací desce při pátrání po hvězdách. V novém Toad’s Rec Room módu se dají spojit dvě Nintendo Switch konzole pro maximální zábavu. Tato hra vychází 5. října, stejně jako Nintendo Switch nabíjecí stojánek, který se skvěle hodí pro multiplayer v tabletop módu.
  • Fire Emblem: Three Houses: Nová epizoda z Fire Emblem série na Nintendo Switch přijde na jaře 2019. Hráči budou mít svobodu pohybu s hlavní postavou a jejími interakcemi, které pomohou tvořit vztahy a získávat informace. Toto tahové taktické RPG přidá nové strategické prvky do bitev s formacemi jednotek, které budou podporovat individuální jednotky na bojišti. Hráči se seznámí se třemi hlavními postavami – Edelgardem, Dimitriem a Claude, kteří hrají klíčovou roli v příběhu.
  • DAEMON X MACHINA: Nová, rychlá akce s mechy od Kenichiro Tsukudy na Nintendo Switch přijde v roce 2019. Hráči se chopí plně přizpůsobitelných Arsenal obleků na množství různých misí na potlačení nepřítele. Svého Arsenala mohou vybavit spoustou zbraní, získaných ze sundávání nepřátel a mohou je měnit za chodu pro maximálně efektivní strategii pro daný moment.
  • Overcooked 2: Postrach kuchyně se vrací ve druhém dílu z dílen Team17 a Ghost Town Games a přináší nové recepty, postavy, šílené kuchyně a tu nejšílenější kooperaci. Pečte, grilujte nebo smažte s až třemi dalšími hráči v bezdrátovém lokálním či online multiplayeru. Zachraňte svět od amatérského vaření už 7. srpna.
  • Killer Queen Black: Obdivovaná extravagantní arkáda, která se stala multiplayerovým fenoménem, přichází kompletně redesignovaná na Nintendo Switch. Hráči mohou naskočit na šneka, hromadit bobule nebo vyhlazovat nepřátele pro zajištění vítězství pro svůj tým ve hře od Liquid Bit a Bumblebear Games. Killer Queen Black vyjde na Nintendo Switch během letošního roku.
  • Hollow Knight: Procházejte se po krásných malovaných záhadných krajinách zapomenutého království v Hollow Knight od Team Cherry, akční adventuře plné děsivých tajemství i zábavných soubojů. Hollow Knight pro Nintendo Switch rovněž obsahuje nové předměty, oblasti, postavy a bossy ze všech aktuálních rozšíření – vše dostupné již dnes.
  • Octopath Traveler: Hráči získají nový pohled na nadcházející epickou fantasy hru z dílen Square Enixu, s novým demem Octopath Traveler Prologue Demo, které se na Nintendo eShopu objeví 14. června. Zahrajte si demo a přeneste si uložená data do plné hry, jakmile si ji zakoupíte. V plné hře na vás čekají příběhy každého z 8 cestovatelů a svět Orsterra, který čeká na objevení. Octopath Traveler vychází 13. července.
  • V roce 2018 přijdou I další skvělé hry, včetně EA Sports FIFA 19 od Electronic Arts, Monster Hunter Generations Ultimate od Capcomu, Dragon Ball FighterZ and Dark Souls: Remastered od BANDAI NAMCO Entertainment, Wolfenstein II: The New Colossus od Bethesda Softworks, a Starlink: Battle for Atlas from Ubisoft, který na Nintendo Switch bude obsahovat exkluzivní obsah a postavy ze Star Fox série.

 

Na oslavu E3 2018 Nintendo eShop nabídne slevy na vybrané tituly, které pomohly některým bojovníkům ze Super Smash Bros. Ultimate ke slávě, ale i na další digitální hry na Nintendo Switch, a Nintendo 3DS. Slevy začínají 14. června 15:00 CEST a končí 21. června ve 23:59 CEST. Všechny slevy budou oznámeny 15:00 CEST 14. června. Všechny tituly půjde koupit na příslušné stránce nebo v Nintendo eShopu.

Jako vždy mohou hráči sledovat http://e3.nintendo-europe.com/ během akce pro všechny Nintendo novinky z E3, včetně Super Smash Bros. Invitational 2018 finále a finále Splatoon 2 světového poháru nebo dalších detailů z Nintendo Treehouse Live E3 | 2018.