Nové herní prvky vylepší váš zážitek ze hry The Legend of Zelda: Twilight Princess HD pro Wii U

Staří harcovníci i úplní nováčci se už 4. března, kdy na pulty obchodů dorazí The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, mohou těšit na řadu vylepšení oproti původním verzím pro konzole Gamecube a Wii. Nový HD vizuální kabátek dodá původním scénám jako je ta s Linkem řítícím se na Eponě přes Eldin Bridge a Wolf Link vyjící na měsíc zcela nový nádech, zatímto zbytek novinek dá hráčům nové možnosti ovládání či zpřístupní nové herní funkce jako je kupříkladu Hero mód.

 

Díky Wii u GamePadu tak budou hráči jednoduše spravovat své inventáře, prohlížet si mapu a dokonce se proměňovat do vlčí formy jednoduchým poklepáním na displej, to vše bez nutnosti pozastavit hru. Před Wii U GamePad bude také možné přejít na Miiverse a nebo ho použít jako hlavní obrazovku v případě, že televize bude používána pro jiné účely. Miiverse příspěvky si pak hráči mohou vyzdobit tucty nových Twilight Princess známek, které naleznou ukryté napříč celým královstvím Hyrule.

 

K dispozici budou také úplně nový předmět s názvem Ghost Lantern, kterých hráčům pomůže snáze plnit úkoly založené na sbírání Poe Soul. Tato lucerna totiž bude při jejím nesení zářit vždy, když se v oblasti bude nacházet některý Poe. Zároveň také došlo ke snížení počtu Tears of Light, které je potřeba sesbírat v různých částech Linkova dobrodružství ze šestnácti na čtrnáct, díky čemuž budou tyto sběratelské úkoly o něco málo snažší. Došlo také k navýšení maximálního počtu Rupees, které může Link nést v jednotlivých verzích své peněženky. V případě dosažení maximální kapacity peněženky a otevření truhly s Rupees už se pak přebytečné Rupees nebudou vracet zpět do truhel.

 

Veteráni série i noví dobrodruzi hledající dodatečné výzvy se pak mohou pustit do nového Hero módu. Hráči zde budou dostávat dvojnásobné poškození, nenajdou žádná životy doplňující srdíčka a svět bude zrcadlově obrácený, takže všechny dungeony budou mít zcela obrácené rozložení. Pro absolutně ultimátní výzvu pak stačí přiložit Ganondorf amiibo k čtečí plošce na Wii U GamePadu a dále tak zdvojnásobit poškození od nepřátel. Link tak bude dostávat děsivé čtyřnásobné poškození oproti normálnímu módu tak dlouho, dokud hráči neukončí hru… nebo spíše ona neukončí je.

Řada dalších menších či větších změn a vylepšení čeká na pozorné fanoušky už 4. března, kdy  The Legend of Zelda: Twilight Princess HD dorazí na pulty obchodů. Ve stejný den bude k dispozici také limitovaná edice obrahující krom fyzické kopie hry také Wolf Link amiibo figurku (bude k dostání také samostatně) a CD soundtrack.

 

S množstvím vylepšených herních prvků, HD vizuálem a novým Hero módem poskytne The Legend of Zelda: Twilight Princess HD úžasné dobrodružství jak fanouškům série, tak i úplným nováčkům.