Nová video série odhaluje detaily Toy-Con Garage módu pro Nintendo Labo

Nintendo odhalilo nové detaily o Toy-Con Garage, módu obsaženém v každé Nintendo Labo sadě pro Nintendo Switch. Toy-Con Garage představuje základní principy fungování technologií v zábavné a jednoduché formě, díky které mohou uživatelé Nintendo Labo zkombinovat několik vstupů a výstupů pro vytvoření nových způsobů hraní. Podívejte se na nové video Toy-Con Garage #1: Základy na NintendoCZ YouTube kanálu

  • Mód Toy-Con Garage obsahuje různé vstupy a výstupy, zvané “uzly” (nodes). Vstupy mohou být akce jako stisk tlačítka nebo pohyby, zatímco výstupy mohou být třeba zvuky nebo vibrace. Navíc jsou tu ještě “meziuzly”, které umožní přidat například počítadlo nebo časovač.
  • Příklad: Vstupem může být zatřesení Joy-Con ovladačem. Meziuzlem by bylo počítadlo zatřesení a výstupem zvuk či blikání, pokud se splní oba předchozí uzly.
  • Kombinováním vstupů a výstupů s různými Toy-Con výtvory mohou vzniknout zajímavé výsledky. Třeba řízení auta rybářským prutem nebo přeměna motorky na hudební nástroj. Uživatelé také mohou vytvořit vlastní Toy-Con výtvory z materiálů, které mají doma!
  • S velkým výběrem vstupů, výstupů a meziuzlů mají uživatelé svobodu tvořit nové zajímavé výtvory a experimentovat s jednoduchými podmínkami (Akce vyvolá určitou reakci).

 HACA_051b_play_04_R_ad-0

Nintendo Labo je nova řada interaktivních zážitků pro kreativní mysli a hravá srdce, která umožňuje stavět, hrát a objevovat. Spolu s konzolí Nintendo Switch poskytuje Nintendo Labo vše potřebné k postavení vlastních zábavných výtvorů, hraní si s nimi, a objevovaní, jak jim technologie Nintendo Switch pomáhá ožít.

Nintendo Labo vychází v Evropě 27. dubna ve dvou variantách: Variety Kit a Robot Kit. Obě sady obsahují vše, co potřebujete k oživení vašich Toy-Con výtvorů – potřebné materiály a související Nintendo Switch software.