Nový trailer pro Mario Golf: Super Rush odhaluje seznam postav, nový režim a další novinky

S Mario Golf: Super Rush se série Mario Golf vrací v dosud nejrychlejším pokračování. Hráči se mohou připojit k postavám Mushroom Kingdom v různých režimech pro více hráčů nebo sólo, když se hra 25. června 2021 objeví na Nintendo Switch. Nejnovější trailer odhaluje pestrou soupisku postav, nový režim, různá hřiště a další herní detaily.

Nejdůležitější herní vlastnosti:

  • Různé herní styly:
    • Snadné ovládání: Jednoduché ovládání pomocí tlačítek usnadňuje hru nováčkům i zkušeným profíkům. Stačí zamířit, zvolit sílu úderu a míček vyletí. A když držíte ovladač Joy-Con jako golfovou hůl, můžete využít pohybové ovládání*.
    • Užitečné nástroje: Zakřivení úderu je efektivní technikou, která pomáhá vyhnout se nebezpečím, točení míčku ovlivňuje to, jak se kutálí po přistání. K dispozici je několik funkcí, které vám pomohou zdolat trať, včetně měřidla výstřelu, které se přizpůsobuje úhlu svahu, a skenování, které usnadňuje čtení terénu.
  • Známé tváře a hraní s rodinou a přáteli: Hráči si mohou vybrat ze soupisky 16 postav Mushroom Kingdom, z nichž každá má jiné silné stránky a je vybavena vlastními jedinečnými speciálními pohyby. Pauline, Chargin’ Chuck a King Bob-omb  se objeví v sérii vůbec poprvé. Hráči mohou soupeřit na hřišti až se třemi dalšími závodníky, lokálně i online**, v různých režimech.
  • Různá hřiště: Od klasických po hřiště se zvláštními riziky, každé kolo bude jiné. Můžete si vybrat z šesti různých úžasných míst.
  • Různé režimy:
    • Speed Golf: V novém rychlém režimu Speed Golf hráči unisono odpalují a závodí po hřišti, aby jako první dostali míček do jamky. Během sprintu k míči je důležité sbírat předměty, abyste získali výdrž a vyhnuli se různým překážkám. Hráči mohou také použít speciální skoky a údery, aby zvrátili vítězství ve svůj prospěch.
    • Battle Golf: V režimu Battle Golf – šílenější taktické variantě Speed Golf – je ve hře devět jamek současně. První hráč, který trefí tři jamky, vyhrává, takže je klíčové mít náskok před soupeři nebo riskovat prohru.
    • Standard Golf: V tomto režimu se počítá každý úder a vyhrává nejnižší skóre.
    • Golf Adventure: Sólo hráči mohou přihlásit svou Mii postavu do golfového tréninku v prestižním golfovém klubu a pracovat na tom, aby se z nováčka stal profesionál. Díky interakci se známými postavami z Mushroom Kingdom se mohou naučit hrát a čelit různým výzvám. Získání zkušeností umožňuje zvyšovat úroveň postavy, co přijde vhod v režimech pro více hráčů.

*Během režimu Golf Adventure nelze využívat pohybové ovládací prvky.
**Během online hraní je vyžadováno připojení k internetu. Chcete-li používat online služby, musíte si vytvořit účet Nintendo a přijmout související ujednání. Uplatňují se zásady ochrany osobních údajů účtu Nintendo. Některé online služby nemusí být k dispozici ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství.