Od 7. října tohoto roku už žádné čekání na odehrání tahu ostatních hráčů ve hře Mario Party Star Rush pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS

Kostky se rozkutálejí po hrací ploše již 7. října, kdy hra Mario Party: Star Rush dorazí na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS se zcela novými módy a minihrami. Čekání na tahy ostatních hráčů bude minulostí díky pohybu všech hráčů po hrací desce současně a díky zdarma stažitelnému Mario Party: Star Rush – Party Guest vám bude k rozjetí pořádné kapesní párty stačit jenom jedna kopie hry. Když si k tomu připočtete nové amiibo figurky ze Super Mario série na seznamu hostů, vyjde vám z toho, že tuhle párty byste rozhodně neměli minout!

V novém Toad Scramble módu hází hráči svou kostkou současně a pohybují se volně po otevřené mapě jako Toad. Není tedy třeba čekat na kola ostatních hráčů, což vede k rychlejším a strategičtěji založeným utkáním. Hráči mohou taktéž získat navrch rekrutováním Maria a jeho kamarádů, kteří se budou objevovat napříč celou mapou. Každý spojenec má svou vlastní unikátní schopnost a pomůže hráči získat extra mince a likvidovat bosse pro získání hvězdiček.

V Coinathlon módu pak půjde čistě o schopnosti a žádné hody kostkou, kdy se budou hráči účastnit série rychlých miniher, zatímco budou závodit na trati sbíráním mincí a snažit se dorazit do cíle jako první. Pokud budou chtít hráči v tomto módu zvítězit, budou muset mít hbité prsty a zůstat soustředění, protože se bude jednat o ultimátní test jejich dovedností v oblasti miniher.

Práskejte balónky, hrajte řadu miniher a bojujte proti bossům pro získání mincí v Ballon Bash módu. Hráči budou měnit své mince za hvězdičky a hráč s nejvyšším počtem hvězdiček na konci se stane vítězem. V tomto módu budete muset být rychlí a plánovat moudře svou cestu tak, aby každý tah stál skutečně za to, protože každý hráč bude mít omezený počet tahů. S tradičními Mario Party pravidly, které jsou doplněné o nové odehrávání kol všemi hráči najednou, získají hráči unikátní přístup v rámci této série.

Hostitelé téhle párty, kteří budou vlastnit kopii hry, pak mohou až s třemi dalšími přáteli sdílet plnohodnotný multiplayer skrze stažitelný software Mario Party: Star Rush – Party Guest z Nintendo eShopu. Pozvěte své přátele na lokální párty a užijte si hostování nových módů včetně Coinathlonu a Ballon Bashe. Mario Party: Star Rush – Party Guest software dá hráčům možnost vyzkoušet si také některé minihry v režimu jednoho hráče poté, co absolvují nějaká ta kola v rámci multiplayeru.

Pro ty, kteří chtějí hrát raději sólo, je tu hromada zábavy ve více jak padesáti minihrách a sedmi módech k objevení. Postavte se protivníkům ovládaným umělou inteligencí ve čtyřech úrovních obtížnosti.

Ve stejný den jako hra Mario Party: Star Rush vyjdou také nové amiibo figurky ze Super Mario série. Mezi vydanými figurkami hráči a fanoušci mohou očekávat Donkey Kong, Rosalina, Wario a Boo, svítící ve tmě. Druhá vlna, která bude vydána 4. listopadu, bude obsahovat amiibo figurky Diddy Kong, Daisy a Waluigi.

Pokud sólo hráči navíc použijí kompatibilní amiibo figurku v módu Toad Scramble, daná postava se objeví jako podpora hned od začátku se vzácným předmětem v rukou, který posílí vaše šance na vítězství. Pokud bude mít navíc amiibo figurka uložená herní data ze hry Mario Party 10 pro konzoli Wii U, můžete dostat ještě speciální kostku! Pro kompletní list kompatibilních amiibo figurek prosím navštivte webové stránky amiibo.

Mario Party: Star Rush a the Mario Party: Star Rush – Party Guest software rozjedou v Evropě pořádnou párty již 7. října společně s amiibo figurkami postav Donkey Kong, Rosalina, Wario a Boo, zatímco 4. listopadu se dostaví ještě další amiibo hosté, a to Diddy Kong, Daisy a Waluigi.