Mario Kart 8 Premium Pack vychází 30.5.2014!

Tradiční postavy Princezna Peach a Yoshi se stali inpirací pro dva nové ovladače Wii Remote Plus – oba vychází ve stejný den jako Mario Kart 8

 

Již jen měsíc a kousek zbývá než začneme závodit v antigravitaci na Wii U v očekávané hře Mario Kart 8.  Nintendo k této příležitosti oznámilo k 30.květnu vydání speciálního bundlu Mario Kart 8 Premium Pack obsahující i konzoli Wii U.

Speciální edice bundlu Mario Kart 8 Premium Pack představuje ideální řešení pro hráče, kteří ještě nemají své Wii U. Edice obsahuje černou Wii U prémiovou konzoli s kapacitou 32GB* společně s černým Wii U GamePadem, pohybovým snímačem a taktéž s herním diskem Mario Kart 8. Mario Kart 8 přináší 16 nově upravených klasických tratí a dále 16 tratí zcela nových. Také řady tradičních postaviček rozšíří postavičky nové. Společně budou čelit novým výzvám a zvratům, jako je jízda vzhůru nohama či po stěnách, jenž přináší nová antigravitační funkce.

CMM_WiiU_MarioKart8_BundleContent_UKV_mediaplayer_large

Poprvé v historii můžete od 30.Května hrát za každého ze sedmi přisluhovačů Bowsera, stejně tak jak jste zvyklí u tradičních postaviček princezny Peach nebo Yoshiho. Fanoušci, kteří chtějí vzdát hold těmto dvěma legendárním postavičkám, se mohou chopit limitované edice ovladačů inspirovaných těmito postavičkami. Oba ovladače vychází 30.května společně s Mario Kart 8. Růžový ovladač princezny Peach je zdobený modrými a žlutými blesky s bílou korunkou na čelní straně. Zatímco ovladač inspirovaný Yoshim má motiv zeleno-bílého krunýře s Yoshiho vajíčkem vyobrazeným na čelní straně.

CMM_WiiU_MarioKart8_RemotePlusSpecialEditionYoshi_mediaplayer_large

CMM_WiiU_MarioKart8_RemotePlusSpecialEditionPeach_mediaplayer_large

 

Jen něco málo přes měsíc zbývá do startu, kdy se Mario a další legendární postavičky z Houbového království seřadí na startovním roštu ve hře Mario Kart 8. Titul se může pochlubit celkem 32 novými a inovovanými okruhy upravenými speciálně pro antigravitaci. Dále zde hráči naleznou nové předměty, jež budou moci během závodu použít, dále nové herní režimy, včetně online multiplayeru pro 12 hráčů** a offline hry pro 4 hráče.